Ραγκούσης: «Μήπως τελικά είναι ο κ. Μητσοτάκης αυτός που επιδιώκει ένα νέο Γρηγορόπουλο;»

Ασύμμετρη και αδικαιολόγητη χαρακτήρισε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης χαρακτήρισε την επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ.

Κληθείς να σχολιάσει την επίθεση της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορεί για αφωνία απέναντι στις επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και τον εντοπισμό γιάφκας στην ΑΣΟΕΕ και την εξάρθρωση της τρομοκρατικής Οργάνωσης «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας», ο κ. Ραγκούσης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με πολύ καθαρό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρη την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα της αυτή επιτυχία που έρχεται σε ένα σημείο μιας δουλειάς βάθους που γίνεται τα τελευταία χρόνια».

Ωστόσο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδεήσεων, έσπευσε να διαχωρίσει τις επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ.

«Σήμερα υπήρξε μία ασύμμετρη και παντελώς αδικαιολόγητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ που μας υποχρεώνει να διατυπώσουμε δημοσίως το ερώτημα. Μήπως τελικά είναι ο κ. Μητσοτάκης αυτός που επιδιώκει ένα νέο Γρηγορόπουλο;», διερωτήθηκε ο κ. Ραγκούσης.

-Ad-