Ρένια Λουιζίδου για MEGA: «Ούτε θέλω να ακούω το “μαύρο”»

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, η Ρένια Λουιζίδου. Η ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε στην επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”, μίλησε μέσα σε όλα για το Mega το οποίο “έριξε μαύρο” με την ίδια στο τελευταίο του πλάνο!

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του “The 2night Show” θύμισε στην καλεσμένη του πως τη νύχτα που “έσβησε” το Μεγάλο Κανάλι προβάλοταν οι “Απαράδεκτοι” και το τέλος ήρθε με την ίδια σε πρώτο πλάνο.

“Έλα μωρέ! Ούτε θέλω να το ακούω το μαύρο στο Mega!” αναφώνησε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου, προσθέτοντας πως “δεν μου άρεσε. Την είδα τη στιγμή του τέλους, μετά, στην αναπαραγωγή. Σάμπως ξέραμε ότι θα γίνει;”.

“Τουλάχιστον να άφηναν να ολοκληρωθεί μια σκηνή… Κάτι… Ήταν άγαρμπο, μαχαίρι! Δεν ξέρω τι συνέβη αλλά έγινε πιο άγριο έτσι. Έγινε πάνω σε μια ατάκα, θα μπορούσε να τελειώσει μια σκηνή και να γίνω πιο φιλειρηνικά” πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

“Ήταν άγριο το κόψιμο. Δεν μου άρεσε. Αγριεύτηκα” κατέληξε η Ρένια Λουιζίδου στην αναφορά της για το κλείσιμο του Mega.

Πηγή: zappit.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Παρέμβαση με πανό για τα Τέμπη μπροστά από τη Βουλή
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τασούλας: Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Κατεπείγουσα έρευνα για αναρτήσεις σε βάρος του ανακριτή της υπόθεσης των Τεμπών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σωλήνας καλοριφέρ εξερράγη σε σχολείο της Εύβοιας κατά τη διάρκεια του μαθήματος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μητσοτάκης για εκλογή Τασούλα: Θα είναι εγγυητής της δημοκρατικής ομαλότητας και της συνταγματικής σταθερότητας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ για το ποιοι θα είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας της Καίτης Γκρέυ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία ΣΑΤΑ: Πότε «τραβούν χειρόφρενο» τα ταξί στην Αθήνα
12 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΥΠΑ: Επιδότηση 17.000 ευρώ σε ανέργους – Οι προϋποθέσεις
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ! Σκότωσε με 35 μαχαιριές τη σύντροφό του και την εγκατέλειψε δίπλα στο 2 ετών παιδί τους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας
12 Φεβρουαρίου, 2025