Ρέντη: Τα βίντεο που «ξεκλείδωσαν» τις έρευνες και «έκαψαν» τους χούλιγκαν

Συνεχώς προκύπτουν νέα στοιχεία από την εκτενή δικογραφία σχετικά με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και τη δολοφονία του Λυγγερίδη.

Τα χρήματα που κέρδιζαν οι χούλιγκαν από εισιτήρια και προστασία σε καταστήματα και καντίνες, ήταν η αφορμή για συγκρούσεις ανάμεσά τους, ένας ιδιότυπος εμφύλιος στη διάρκεια του οποίου σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές μεταξύ συνδέσμων. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης ηγετικών στελεχών.

Αποτελεί ένα από τα 15 βίντεο που περιείχε το φλασάκι, το οποίο έφτασε στα χέρια των αστυνομικών της αθλητικής βίας, έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου στις 18/2 και «ξεκλείδωσε» τις έρευνες.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο, από τις 7 Δεκεμβρίου 2023, έχει καταγραφεί καρέ-καρέ, ηγετικό μέλος των χούλιγκαν, ο οποίος βρίσκεται στη κερκίδα των οργανωμένων οπαδών στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη κοντά στη πλαϊνή πόρτα, φορώντας μαύρο αμάνικο μπουφάν και μπλούζα σκουρόχρωμη, να κάνει τις συνεννοήσεις και τις προετοιμασίες για την επίθεση στα ΜΑΤ.

Σε δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται η μαζική έξοδος των χούλιγκαν από το γήπεδο που τρέχουν να πάρουν θέσεις μάχης απέναντι από τις αστυνομικές δυνάμεις.