Ρέθυμνο: Αστυνομική έρευνα για γυναίκα που βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι, μόνη στο σπίτι της

Μία περίεργη υπόθεση διερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, μετά τη μυστηριώδη ανεύρεση μίας 60χρονης στο σπίτι της, η οποία ήταν ημιλιπόθυμη και τραυματισμένη στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης (09/01), όταν τη γυναίκα αναζητούσε ο αδερφός της ο οποίος βρίσκεται εκτός Κρήτης, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της. Άμεσα, περίοικος μπήκε στο σπίτι της, στο Βαλσαμόνερο Ρεθύμνου και εντόπισε τη γυναίκα σε κοματώδη κατάσταση, τραυματισμένη και χωρίς επικοινωνία με το περιβάλλον και ενημέρωσε τον αδερφό της. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ τον χώρο εξέτασε και οι άνδρες της αστυνομίας.

Η γυναίκα χειρουργήθηκε στο κεφάλι από τους νευροχειρούργους του Νοσοκομείου Χανίων και έκτοτε, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένη και σε σταθερή κατάσταση.

Είχε καυγά με τον εν διαστάσει σύζυγό της
Ενώ οι αστυνομικοί μέχρι πρότινος δεν είχαν εντοπίσει ευρήματα που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια, η προανάκριση έφερε στο φως μία συνάντηση που ίσως λύσει το μυστήριο του τραυματισμού της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 60χρονη είχε βρεθεί στην οικία της με τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον οποίο φέρεται να είχε διατηρήσει καλές επαφές.

Από την κατάθεση του 64χρονου εν διαστάσει συζύγου, φαίνεται να προκύπτει, ότι η συνάντησή τους διακόπηκε από έναν καυγά που είχαν μεταξύ τους, με πιθανό το ενδεχόμενο ένας διαπληκτισμός να οδήγησε στον τραυματισμό της γυναίκας. Το περιστατικό όπως υποστήριξε ο ίδιος, φαίνεται να συνέβη 3 ημέρες πριν βρεθεί η γυναίκα, με τον ίδιο να αναφέρει ότι πριν αποχωρήσει από το σπίτι της, τη βοήθησε να ξαπλώσει.

Ελεύθερος με εισαγγελική απόφαση
Παρά τα ερωτηματικά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη πραγματικά το περιστατικό, που παραμένουν αναπάντητα, ο 64χρονος αφέθηκε ελεύθερος από τις αστυνομικές αρχές κατόπιν απόφασης του εισαγγελέα, καθώς είχε παρέλθει και το αυτόφωρο.

Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου συνεχίζουν προσεκτικά τις έρευνες για το συμβάν, με τον χώρο στον οποίο βρέθηκε η 60χρονη γυναίκα να έχει αποκλειστεί και να εξετάζεται εξονυχιστικά.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συμφωνία για συνάντηση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν: «Ξεκινούν άμεσα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Κεραμέως: Τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων επεκτείνονται και στον Δήμο Αμοργού
12 Φεβρουαρίου, 2025