Ρωμανός: Βλέπουμε ένα θλιβερό ριάλιτι καθημερινών στοχοποιήσεων, προγραφών και χυδαιότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Για «θλιβερό ριάλιτι των καθημερινών στοχοποιήσεων, των προγραφών και της χυδαιότητας» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατία Νίκος Ρωμανός αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και στις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών του, προεξάρχοντος του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως επισημαίνει, «όσο κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν σε ένα ιδιότυπο καθημερινό ριάλιτι σόου απολιτίκ-πολακισμού, τόσο εμείς θα συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τα πραγματικά ζητήματα των πολιτών, τις πολιτικές που υλοποιούμε στην καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητάς τους και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών».

Και συνεχίζει: «Πρώτα είχαμε τον κ. Κασσελάκη να προσπαθεί ανεπιτυχώς να καλύψει την άγνοιά του για το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνεται για την Υγεία.

Μετά τις δηλώσεις του περί δολοφόνων – υπουργών που προσπάθησε να μαζέψει η εκπρόσωπος Τύπου του.

Και χθες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σύνθημα να «μας ξεσκίσουν». Ο κ. Πολάκης δεν έχασε λεπτό. Βγήκε και «ξέσκισε» δημοσιογράφους, σκιτσογράφους, μέχρι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία κατηγόρησε ότι «τα παίρνουν» από φαρμακευτικές. Σήμερα ο κ. Καραμέρος παραδέχτηκε ότι αλλιώς μιλάει στις κάμερες και αλλιώς στις περιοδείες, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και το θλιβερό ριάλιτι των καθημερινών στοχοποιήσεων, των προγραφών και της χυδαιότητας, με το οποίο καλύπτουν την ανεπάρκεια, την άγνοια και την έλλειψη πολιτικών προτάσεων, συνεχίζεται. Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα!

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου, Τζώρτζια Αργυροπούλου
28 Μαρτίου, 2025
Δ. Παπαστεργίου: Με τον «Δαίδαλο» θα παράγουμε εγχώρια Τεχνητή Νοημοσύνη – Σε 1 με 1,5 μήνα η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό
28 Μαρτίου, 2025
Παρατείνεται έως τις 12 Απριλίου η απαγόρευση απέλασης Βενεζουελάνων μεταναστών με βάση νόμο του 18ου αιώνα
28 Μαρτίου, 2025
Έλληνες που βρίσκονταν στην Ταϊλάνδη περιγράφουν τη στιγμή των φονικών Ρίχτερ – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες τους
28 Μαρτίου, 2025
Βανς: Η Γροιλανδία θα είναι πιο ασφαλής υπό τις ΗΠΑ – Οι Γροιλανδοί θα επιλέξουν την ανεξαρτησία τους από τη Δανία
28 Μαρτίου, 2025
Περιστέρι: Ληστής με την απειλή μαχαιριού άρπαξε όλα τα χρήματα από ταμειακή – Βίντεο ντοκουμέντο
28 Μαρτίου, 2025
Μηνύει Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Καρκά για «συκοφαντικές και εξυβριστικές επιθέσεις» ο Σπύρος Μπιμπίλας
28 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε το βράδυ – Πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία
28 Μαρτίου, 2025
Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Διέρρευσαν στο dark web 813 GB προσωπικών δεδομένων και τραπεζικοί λογαριασμοί χιλιάδων φοιτητών
28 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με την σταθμάρχη Ν. Πόρων και τον προϊστάμενο κυκλοφορίας του ΟΣΕ
28 Μαρτίου, 2025