Ρωσία: Το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ και τα μέσα ενημέρωσης απέκρυψαν την κατάσταση του Μπάιντεν

Η Ζαχάροβα είπε στους δημοσιογράφους ότι όσοι ήθελαν να παρουσιάσουν τον Μπάιντεν ως ικανό, απλώς χειροτέρεψαν την κατάσταση.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε σήμερα ότι η διανοητική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν έχει γίνει το βασικό θέμα στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ αυτή την εβδομάδα, ενώ το «βαθύ κράτος» και τα μέσα ενημέρωσης των Ηνωμένων Πολιτειών για μεγάλο διάστημα έκρυβαν την αλήθεια από την κοινή γνώμη.

Η ίδια προέβη στις δηλώσεις αυτές, μετά το φραστικό λάθος που έκανε χθες ο Μπάιντεν όταν παρουσίασε τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως «πρόεδρο Πούτιν» το οποίο στη συνέχεια διόρθωσε.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ζαχάροβα αποκάλεσε αστειευόμενη τον Μπάιντεν «φιλορώσο υποψήφιο που ελέγχεται από το Κρεμλίνο».

Πηγή: ΑΠΕ

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τροχαίο στο Περιστέρι: Η στιγμή που το αυτοκίνητο της 22χρονης πέφτει στο ταξί
16 Μαρτίου, 2025
Β. Μακεδονία: 59 νεκροί από την φωτιά σε κέντρο διασκέδασης – Εγκαυματίες μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη
16 Μαρτίου, 2025
Υεμένη: Η Ρωσία καλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες να σταματήσουν τις επιθέσεις
16 Μαρτίου, 2025
Μακρόν: «Η Ουκρανία θα αποφασίσει αν θέλει ανάπτυξη ειρηνευτικών δυνάμεων στο έδαφός της»
16 Μαρτίου, 2025
Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν
16 Μαρτίου, 2025
Σάλος στη Γαλλία με παίκτρια ποδοσφαίρου που είπε πως η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία
16 Μαρτίου, 2025
Ο Σι Τζινπίνγκ δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες
16 Μαρτίου, 2025
Πάπας Φραγκίσκος: «Αντιμετωπίζω μια δοκιμασία, είμαι στο πλευρό πολλών άρρωστων αδελφών»
16 Μαρτίου, 2025
Μαρινάκης για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody’s: «Η αντιπολίτευση την υποδέχτηκε με μικροψυχία»
16 Μαρτίου, 2025
Εκκλησία Αλβανίας: Εξελέγη νέος Αρχιεπίσκοπος ο Μητροπολίτης Κορυτσάς Ιωάννης
16 Μαρτίου, 2025