Ροτβάιλερ σκότωσε τον γιο της: «Είδα να κατασπαράζουν τον Στάθη μου»

Μετά από την τραγωδία στα Γλυκά Νερά με το ροτβάιλερ που επιτέθηκε και σκότωσε ένα μωρό μόλις δυόμιση μηνών στις μνήμες όλων ήρθε η υπόθεση του μικρού Στάθη, ο οποίος κατασπαράχθηκε από δύο ροτβάιλερ ανήμερα του Πάσχα του 2016.

Η μητέρα μαζί με το αγοράκι της είχαν προσκληθεί σε φιλικό σπίτι για να γιορτάσουν το Πάσχα όλοι μαζί. Οι φίλοι της είχαν στην αυλή τους, σε περιφραγμένο χώρο εννέα ροτβάιλερμ τα δύο από τα οποία έκοψαν με βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής του μοναχογιού της μπροστά στα μάτια της.

«Φάγαμε όλοι μαζί για Πάσχα. Κάποια στιγμή πήγα να φτιάξω έναν καφέ κι άφησα το παιδί μου να παίζει στην αυλή. Τότε έγινε το κακό. Είδα με τα ίδια μου τα μάτια τα δύο σκυλιά να επιτίθενται στον Στάθη. Τραυματίστηκα κι εγώ στην προσπάθειά μου να σώσω το παιδί μου. Το αγόρι μου δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το είχαν αρπάξει από τον λαιμό, δεν μπόρεσε να φωνάξει το καημένο», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η ίδια είπε πως ο ιδιοκτήτης των σκυλιών σε σελίδα του στο Facebook ανεβάζει βίντεο που δείχνει να εκπαιδεύει τα σκυλιά του για να γίνουν άγρια και επιθετικά και με παράπονο και οργή πρόσθεσε ότι αυτός ο άνθρωπος επέρριψε σε εκείνη ευθύνες για ό,τι έγινε.

«Έφτασαν στο σημείο να μου πουν ότι φταίω για ότι έγινε γιατί “παράτησα” το παιδί μου και πήγα να φτιάξω καφέ. Ότι φταίει το νοσοκομείο που δεν ενήργησε γρήγορα. Εκείνοι όμως δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη. Δεν βρήκαν καν το κουράγιο να μου ζητήσουν μια συγγνώμη», είπε.
Πλέον η μητέρα του μικρού Στάθη δε χαμογελά σχεδόν ποτέ. Έχασε το νόημα της ζωής της, όπως είπε και πλέον δεν έχει κουράγιο για τίποτα.

«Ο Στάθης έρχεται στον ύπνο μου, αλλά όσο περνάει ο καιρός, όλο και λιγότερο», είπε και βούρκωσε.