«Ρουφιάνοι, πουτ@@@ γιοι, με τα Τέμπη δεν ασχολείστε»: Με βρισιές και χειρονομίες στον εισαγγελέα οι 67 χούλιγκανς (vid)

Στον εισαγγελέα μεταφέρονται οι 67 συλληφθέντες που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδης στου Ρέντη. Βρισιές και χειρονομίες προς τις κάμερες από τους χούλιγκανς

Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα μεταφέρονται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οι 67 χούλιγκαν που σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Οι συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη επιβιβάστηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης (23.4.2024) σε πέντε λεωφορεία της αστυνομίας και πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα.

Βγαίνοντας από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών προκειμένου να επιβιβαστούν στα πούλμαν και αντικρίζοντας τις κάμερες, οι οπαδοί άρχισαν αν βρίζουν και να κάνουν χειρονομίες. «Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, που@@@ γιοι, με τα Τέμπη δεν ασχολείστε» φώναζαν μεταξύ άλλων, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες και κουκούλες.

Δείτε το βίντεο: