Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχασε 6 κιλά στη φυλακή – Φαίνεται αδυνατισμένη και καταβεβλημένη»

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου συναντήθηκε με την 33χρονη για πρώτη φορά προκειμένου να συζητήσουν τη δικογραφία και δήλωσε ότι η ίδια είναι εμφανώς καταβεβλημένη και μέσα σε λίγες μέρες στη φυλακή έχασε 6 κιλά, όπως ανέφερε η εκπομπή «Live News».

Συγκεκριμένα, η εκπομπή του Mega ανέφερε πως η κατηγορούμενη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, είπε στο δικηγόρο της, ότι δεν τρώει και πως έχει χάσει 6 κιλά αυτές τις μέρες. «Φαίνεται πιο αδυνατισμένη και καταβεβλημένη», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο συνήγορος της 33χρονης ανέφερε με βάση το «Live News», ότι η Ρούλα Πισπιρίκου κατά την τρίωρη συνάντηση που είχαν, δεν κάπνισε ούτε μία φορά, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με αναφορές, ότι καπνίζει μανιωδώς στο κελί της, ζητώντας συνέχεια αναπτήρα από τον φύλακα.

Πότε θα μπει τηλεόραση στο κελί

Μεταξύ άλλων, το «Live News» αναφέρθηκε στο αίτημα της κατηγορούμενης να τοποθετηθεί τηλεόραση στο κελί της, ώστε να μένει ενημερωμένη για τις εξελίξεις στην υπόθεση της.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, οι γονείς της θα την επισκεφθούν την Παρασκευή (8/4) και τότε θα πληρώσουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, ώστε να τοποθετηθεί η τηλεόραση.

Επίσης, σημειώνεται, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, στο οποίο φέρεται πως θα ζητήσει να βγει από την φυλακή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, δηλαδή να συμπληρωθούν τα «κενά».