Ρούλα Πισπιρίγκου: Μιλά μέσα από τη φυλακή για το πόρισμα Μαλένας – Ίριδας

Για το ιατροδικαστικό πόρισμα της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνει ότι δολοφονήθηκαν, μίλησε μέσα από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Ανησυχεί πολύ για τη Δήμητρα Πισπιρίγκου», λέει ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, «έσπασε» τη σιωπή της και τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που δείχνει ότι και τα άλλα δύο παιδιά της, η Μαλένα και η Ίριδα, δολοφονήθηκαν δια ασφυξίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρούλα Κουσκουρή, η 33χρονη κατηγορούμενη αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της:

Δεν έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Αφιέρωσα τη ζωή μου σε αυτά. Έζησα την απώλειά τους. Με κατηγορούν άδικα. Θέλω να μάθω την αλήθεια.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας όσα γνώριζε για τους θανάτους των δύο ανιψιών της, τη σχέση της αδερφής της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά κυρίως τι συνέβη το μοραίο πρωινό που βρέθηκε νεκρή μέσα στην κούνια της η μικρή Ίριδα, όπου και ήταν παρούσα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε για πάνω από 10 ώρες και συνοδευόταν από τον δικηγόρο της αδερφής της, Όθωνα Παπαδόπουλο.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο δικηγόρος μετέφερε το πώς αισθάνθηκε η κατηγορούμενη για όσα παρακολουθεί να περνά η αδερφή της:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται στεναχώρια και ανησυχία για την αδερφή της. Έχει υποστή (Δήμητρα) μια διαδικασία για την οποία δεν της έχει αποδοθεί η παραμικρη ευθύνη και βρέθηκε να αντιμετωπίζει όλη αυτή την κατάσταση.

«Επίσης, υπάρχουν πολλές παρατηρήσεις που κάνει η Ρούλα όσον αφορά δηλώσεις που γίνονται από ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους κλπ, σε σχέση με τις αντιφάσεις σε πράγματα που έχουν ειπωθεί νωρίτερα», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

-Ad-