Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στο STAR για τις εξελίξεις της υπόθεσης αλλά και το πώς περνάει τον χρόνο της στη φυλακή. «Κοινώνησα, εξομολογήθηκα και μου έφεραν φωτογραφίες των παιδιών μου», λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για το πώς θα χωρίσουν τα κοινά προσωπικά αντίκείμενα που έχει μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, αφού πλέον δεν είναι ζευγάρι. Ποια είναι η αντίδραση της οικογένειάς της στα όσα ακούγονται για την κεταμίνη;

Σχεδόν έναν μήνα είναι προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού αποδείχθηκε ότι η κόρη της Τζωρτζίνα πέθανε από θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Οι εξελίξεις της υπόθεσης είναι συνταρακτικές, ενώ ο δικηγόρος της Ρούλας υποστήριξε σήμερα πως είχε χορηγηθεί κεταμινη στο παιδί δύο φορές στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο δημοσιογράφος του Star Γιώργος Σόμπολος επικοινωνεί συχνά με την κατηγορούμενη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Όπως αποκάλυψε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η οικογένεια Πισπιριγκου έμαθαν μόλις στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ότι είχε χορηγηθεί στο παιδί κεταμίνη σε δύο διαφορετικές περιόδους κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Υποστηρίζουν πως αντίστοιχη ποσότητα κεταμίνης είναι πιθανό να έχει χορηγηθεί και στο νοσοκομείο Παίδων. Βέβαια, οι ισχυρισμοί αυτοί δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τα νοσοκομεία αλλά ούτε και από τους γιατρούς που έχουν καταθέσει.

Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού χθες κοινώνησε και εξομολογήθηκε από τον ιερέα που πάει στις φυλακές. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε πως η μητέρα και η αδερφή της της έφεραν φωτογραφίες από τα τρία παιδιά.

«Ζήτησα να μάθω τι τελικά γίνεται από την απομάκρυνση των προσωπικών μου αντικειμένων από το σπίτι που εμένα μέχρι και την ημέρα της σύλληψης μου». Φυσικά, η κατηγορούμενη εννοεί το σπίτι στο οποίο έμενε μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, πριν βρεθούν σε διάσταση. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει ακόμα τα πράγματά του.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δ. Κουτσούμπας: Στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ, μπαίνει μόνο το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος
4 Μαρτίου, 2025
Κ. Βελόπουλος: Με αυτό που πάτε να κάνετε σήμερα τα προοδευτικά κόμματα στηρίζετε την ΝΔ
4 Μαρτίου, 2025
Σ. Φάμελλος: Η συγκάλυψη στα Τέμπη έρχεται να προστεθεί στην συγκάλυψη των υποκλοπών
4 Μαρτίου, 2025
Σερβία: Πέταξαν καπνογόνα και φωτοβολίδες μέσα στη βουλή – Με εγκεφαλικό μια βουλευτής
4 Μαρτίου, 2025
Τα τρία σενάρια για το τροχαίο στην Κατεχάκη που ξεκλήρισε μια οικογένεια – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας
4 Μαρτίου, 2025
Κρήτη: Άγρια επίθεση ηλικιωμένου από συγγενή του – Δίνει μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
4 Μαρτίου, 2025
Ο Τραμπ εντείνει τον εμπορικό του πόλεμο, ανακοινώνοντας δασμούς – Πεκίνο και Οτάβα προχώρησαν σε αντίμετρα
4 Μαρτίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Βαθιά συγκίνηση στους επικήδειους των παιδιών του, Μάιρας και Χρίστου Κούγια – «Ήμασταν η πρώτη σου προτεραιότητα – Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»
4 Μαρτίου, 2025
Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγός γερανού της Τροχαίας που κλήθηκε για να μεταφέρει οχήματα
4 Μαρτίου, 2025
Κυλλήνη: Ανατίναξαν ATM και πήραν 140.000 ευρώ
4 Μαρτίου, 2025