Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σχεδίαζε να στείλει μπράβους να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη»

Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να υποστήριξε ότι έχει την πληροφορία πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκόπευε να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν.

Σύμφωνα με το Mega, ο ρεπόρτερ Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι είχε επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος σήμερα (7/4) κατέθετε για 3 ώρες στην ανακρίτρια για την υπόθεση δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ στην εκπομπή Live News ο Μάνος Δασκαλάκης πληροφορήθηκε ότι τις προηγούμενες ημέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε έρθει σε επαφή με μπράβους προκειμένου να τον ξυλοκοπήσουν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, έλεγε, ότι δεν είχε ικανή την Ρούλα Πισπιρίγκου να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά μετά από αυτή την πληροφόρηση που είχε ένιωσε πως βλέπει μία άγνωστη πλευρά της εν διαστάσει συζύγου του.

Μάλιστα, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας, φέρεται να ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις επικοινωνίες που έχει με ανθρώπους από το περιβάλλον του μέσα από τις φυλακές, δεν αναφέρει ότι σχεδόν καθόλου τις κατηγορίες για την κεταμίνη, αλλά ρωτάει συνέχεια «Πού είναι ο Μάνος;», «Τι θα κάνει;», κάτι που του προκαλεί μεγάλη εντύπωση.