Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο γυμναστήριο 3 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας – «Είχαν επιλέξει το πιο ακριβό πρόγραμμα»

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας, του ενός από τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκίνησαν VIP training σε γυμναστήριο, επιλέγοντας μάλιστα τα πιο ακριβά προγράμματα που υπήρχαν, σύμφωνα με τον personal trainer της 33χρονης κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το Mega, που παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο του ζευγαριού στο γυμναστήριο, η επιλογή των ακριβών προγραμμάτων προκαλεί αίσθηση, καθώς την περίοδο εκείνη τα οικονομικά του ζευγαριού φέρεται να μην ήταν καλά.

Ο personal trainer του ζευγαριού, Κώστας Βαβάτσικος, ανέφερε ότι η 33χρονη ήρθε στο γυμναστήριο γύρω στις 25 με 30 Ιουνίου 2019 και στη συνέχεια ακολούθησε και ο Μάνος, ο οποίος ήθελε να προετοιμαστεί για το ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά το κόστος του προγράμματος, ο γυμναστής ανέφερε ότι «το πακέτο ήταν στα 150 ευρώ οι 10 συνεδρίες ο καθένας. Είχαν πάρει πακέτο, το μοιράζονταν κι όταν τελείωσε πήραν και δεύτερο, δεν θυμάμαι εάν πήραν και τρίτο. Είναι το πιο ακριβό πρόγραμμα που έχουμε».

«Ο Μάνος είχε βουρκώσει, η Ρούλα ήταν παγωμένη»

Αναφερόμενος στη συμπεριφορά των γονιών, και τις αντιδράσεις τους για τον πρόσφατο χαμό της Μαλένας, ο κ. Βαβάτσικος χαρακτήρισε τη 33χρονη «παγωμένη».

«Ο Μάνος μία φορά που μου είχε ανοιχτεί μου είχε πει για τον θάνατο της Μαλένας. Είχε βουρκώσει, είχε συγκινηθεί. Η Ρούλα ήταν παγωμένη, είχε το βλέμμα που είδαμε πρόσφατα στην τηλεόραση» είπε.