Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα 180 «σήματα» για να παραπλανήσει τους γιατρούς

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο «φως» και αναφέρουν ότι η 33χρονη προσπαθούσε να παραπλανήσει τους γιατρούς σχετικά με την 9χρονη Τζωρτζίνα. Τρεις ημέρες πριν τον θάνατο του παιδιού αναζητούσε τοξικές ουσίες στο διαδίκτυο. Καταρρίπτονται όλα τα επιχειρήματά της.

Νέες μαρτυρίες έρχονται να υποστηρίξουν τη θέση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε προσπάθειες να παραπλανήσει τους γιατρούς, σχετικά με την κατάσταση της Τζωρτζίνας. Η 33χρονη κατηγορούμενη για δολοφονία του 9χρονου παιδιού της, έκανε ό,τι μπορούσε – σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας – έτσι ώστε να πείσει τους γιατρούς πως το παιδί έπασχε από αρρυθμίες.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι γιατρός από το Ωνάσειο στην κατάθεσή του εξήγησε πως η 33χρονη προσπάθησε να αποδείξει ότι η Τζωρτζίνα είχε καρδιολογικό πρόβλημα παθολογικής υφής. Ο γιατρός διαπίστωσε πως το τελευταίο επτάμηνο η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στείλει 180 σήματα στους γιατρούς έτσι ώστε να δείξει ότι το παιδί είχε αρρυθμία.

Την ημέρα που το παιδί έφυγε από τη ζωή, στις 29 Ιανουαρίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προσπαθήσει εκ νέου να στείλει μήνυμα στον γιατρό. Συγκεκριμένα, έστειλε μήνυμα στις 14:00 την ώρα που υπολογίζεται ότι χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα η κεταμίνη. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο γιατρός που έκανε αυτή την κατάθεση ήταν ο ίδιος που είχε κάνει ανάνηψη και στη Μαλένα.

Όταν η Μαλένα είχε πάθει ανακοπή κατά τη διάρκεια νοσηλείας στο Παίδων τον Απρίλιο του 2019 ο γιατρός κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να σώσει το παιδί, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Το ίδιο «έργο» εκτυλίχθηκε και τον Ιανουάριο του 2022 όταν η Τζωρτζίνα είχε το μοιραίο επεισόδιο, μετά τη χορήγηση της κεταμίνης. Ο γιατρός έσπευσε να σώσει το παιδί, όμως, η 9χρονη δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος γιατρός στάθηκε στην περίεργη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία του είχε κινήσει υποψίες…

Τρεις ημέρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, η Πισπιρίγκου έψαχνε τοξικές ουσίες στο διαδίκτυο

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να αναζητούσε διαδικτυακά ουσίες, το παιδί βρισκόταν στο νοσοκομείο και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αναζητήσεις προέκυψαν από την εργαστηριακή εξέταση στο λάπτοπ, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το τάμπλετ στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνώντης Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι ουσίες που αναζητούσε η 33χρονη κατά πληροφορίες είναι παρεμφερείς με την κεταμίνη. Οι αναζητήσεις της έγιναν μέσω της μηχανής αναζήτησης της Google και εντοπίστηκαν από τους επιστήμονες της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, ύστερα από τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που σχετίζονταν με τοξικές ουσίες, η Google άρχισε να στέλνει στην 33χρονη παρεμφερείς ειδοποιήσεις που σχετίζονται φαρμακευτικά σκευάσματα και τοξικές ουσίες.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι ενδεχομένως να υπήρχε κίνητρο να εξαφανιστεί το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας και γι’ αυτό να ετάφη μαζί με το άτυχο παιδί.

Την ίδια ώρα, η έρευνα συνεχίζεται και στα κινητά τηλέφωνα της 33χρονης, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν έκανε ανάλογες αναρτήσεις και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Υπενθυμίζεται οτι ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει δηλώσει δημόσια ότι η κατηγορούμενη έκανε διαδικτυακά αναζητήσεις για φάρμακα (γεγονός που το ήξερε και ο ίδιος), λόγω των προβλημάτων υγείας των παιδιών τους.

Καταρρέει η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η κατηγορούμενη φέρεται να είναι αυτή που χορήγησε μεγάλη δόση κεταμίνης στο παιδί, γεγονός που η ίδια εξακολουθεί να αρνείται έχοντας συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή.

Μια γραμμή, όμως, που φαίνεται να καταρρέει μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν το παιδί φύγει από τη ζωή, καθώς φάνηκε στις εξετάσεις πως είχε μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδείχθηκε από την εξέταση ούρων, στην οποία ανιχνεύτηκε η ουσία nor-κεταμίνη.

Μετά και από αυτή την αποκάλυψη, πλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Αρχές έχουν καταλήξει στο ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Το εν λόγω εύρημα, αποδεικνύει πως η κεταμίνη δεν θα μπορούσε να χορηγηθεί από ιατρικό λάθος στο παιδί, με αποτέλεσμα να καταρρίπτονται έτσι όλα τα επιχειρήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Στουρνάρας: Πρόκληση για τις τράπεζες η αναβάθμιση των συστημάτων εσωτερικού ελέγχου
7 Οκτωβρίου, 2024
Nέο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον θα διορίσει η Μόσχα
7 Οκτωβρίου, 2024
Μελόνι: Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να αμύνεται, αλλά με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο
7 Οκτωβρίου, 2024
Τζένιφερ Λόπεζ: Η μουσική έχει τη δύναμη να θεραπεύει
7 Οκτωβρίου, 2024
Στη φυλακή 31χρονος που διέρρευσε φωτογραφίες της πρώην του και την εκβίαζε ζητώντας 40.000 ευρώ
7 Οκτωβρίου, 2024
Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα: 25χρονη εγκλωβίστηκε σε πρέσα
7 Οκτωβρίου, 2024
Υπό έλεγχο η φωτιά σε κτίριο του Πειραιά – Μαύροι καπνοί «έπνιξαν» την πόλη
7 Οκτωβρίου, 2024
Τι λένε οι γονείς του 14χρονου που έπεσε από ταράτσα οικοδομής
7 Οκτωβρίου, 2024
Η Υεμένη εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο προς το κεντρικό Ισραήλ
7 Οκτωβρίου, 2024
Νέες φωτογραφίες από το μοιραίο παιχνίδι λούνα παρκ στη Χαλκιδική
7 Οκτωβρίου, 2024