Ρούλα Πισπιρίγκου: Το τρίτο πρόσωπο «μοιάζει σατανικά» με τον Μάνο Δασκαλάκη

Έντονη και γεμάτη καυγάδες ήταν η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ειδικά, όταν οι δυο τους συζητούσαν για το επικείμενο διαζύγιό τους. Την ίδια ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού οι αποκαλύψεις γύρω από την σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγό της είναι ολοένα και περισσότερες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε δημιουργήσει μια εξωσυζυγική σχέση, την οποία ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μάθει και είχε αποτελέσει αφορμή για έναν ακόμα καυγά τους.

Ποιο είναι όμως το τρίτο πρόσωπο;

Στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης (18/05) αναφέρθηκαν στο τρίτο πρόσωπο το οποίο ονομάζεται Γιάννης.

«Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του Γιάννη δήλωσε στην εκπομπή πως: «Είναι αναστατωμένος με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, νιώθει άβολα, όμως δεν έχει κάποια σχέση με αυτήν την υπόθεση. Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί και έτσι γνώρισε αργότερα την Ρούλα. Δημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά όπως μαθαίνω ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από την Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια».

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου έδωσε κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη σχέση: «Η σχέση αυτή έγινε πριν από ενάμιση δύο χρόνια, κράτησε λίγους μήνες αλλά οι συναντήσεις τους ήταν μετρημένες, οι συνευρέσεις τους γινόντουσαν στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Είναι παντρεμένος, 33 ετών, μοιάζει σατανικά με τον Μάνο».

Ο νέος καυγάς του εν διαστάσει ζευγαριού ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Συχνοί ήταν οι έντονοι καυγάδες ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Αυτή τη φορά, η εκπομπή «T-live» το μεσημέρι της Τετάρτης (18/05) έφερε στο φως μια ακόμα διαμάχη του εν διαστάσει ζευγαριού, μια ανάσα από το διαζύγιο τους. Στην συζήτηση που είχαν μέσω μηνυμάτων, η 33χρονη προφυλακισμένη μητέρα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της πως χρησιμοποιούσε τα παιδιά τους και ειδικά την Τζωρτζίνα «για να πουλάει τραγουδάκια» και «να παίρνει likes στο facebook».

Ο καυγάς τους γίνεται λίγες ημέρες πριν την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021.

Ο διάλογος στις 10/4/2021

Μάνος: Θα σε νοιάξουν. Τώρα συνέχισέ το και θα δεις

Ρούλα: Να ‘σαι σίγουρος ότι δεν θα με νοιάξει καθόλου, ειδικά τα λεφτά. Μη δώσεις τίποτα και πήγαινε και απολύσου τώρα χ…. Εσύ όλο μ… λες. Τώρα τι να σου πω. Άκου τα λεφτά! Χαχα! Κάνε τα μασούρι μπας και πληρώσεις καμία προβολή παραπάνω εις βάρος του θανάτου των παιδιών που τραγουδάς και τα ανεβάζεις για να σε λυπηθούν. Είσαι το λιγότερο που μπορώ να πω ένα τίποτα και πήγαινε κάνε τα παράπονα ότι σε βρίζω.

Ο διάλογος στις 8/4/2021

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν διστάζει να κατηγορήσει τον Μάνο Δασκαλάκη για την προσωπική και επαγγελματική του προβολή.

Ρούλα: Μήπως και σου πάρουμε ένα ευρώ παραπάνω και δε βγάλεις τραγούδι εις βάρος του παιδιού σου να γίνεις διάσημος που έχασες το παιδί σου. Να σε λυπηθούν οι θαυμαστές.

Μάνος: Κάτσε να δείς πώς σφίγγεται ο κ…ς σου. Να καταλάβεις πώς γίνεται.

Ρούλα: Νομίζεις ότι με νοιάζουν τα λεφτά σου; Μη δώσεις ευρώ.

Μάνος: Όχι παιδί μου.

Ρούλα: Κράτα τα.

Ξεκίνησε να προαυλίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Αλλαγή στάσης φαίνεται πως έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία σύμφωνα με το Live News ξεκίνησε να προαυλίζεται στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται. Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη είχε ζητήσει να προαυλίζεται στον πριβέ χώρο των γυναικείων φυλακών, ωστόσο προτιμούσε να περνάει στο καρτοτηλέφωνο το χρόνο που δικαιούταν για προαυλισμό, μιλώντας με τους συγγενείς αλλά και τον δικηγόρο της.