Ροζ σκάνδαλο με γιατρούς μέσα σε νοσοκομείο

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διετάχθη στο Νοσοκομείο Τρικάλων προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο ισχύει αναφορά για ερωτικές περιπτύξεις του προσωπικού εντός του ιδρύματος, οι οποίες -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- προκάλεσαν ακόμα και την παρέμβαση των Αρχών.

Η σχετική αναφορά για «ερωτική συνεύρεση στον τελευταίο όροφο του κτηρίου» έγινε στο ράδιο Ζυγός το πρωί της Τρίτης και το θέμα αναπαράχθηκε από διάφορα τοπικά ΜΜΕ.

Όπως μεταδόθηκε σε διπλανό δωμάτιο του χώρου όπου νοσηλεύονται κρατούμενοι των Φυλακών Τρικάλων, ένα ζευγάρι που ανήκε στο προσωπικό του Νοσοκομείου επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις με αποτέλεσμα οι φωνές τους να ξεσηκώσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους, οι οποίοι μη μπορώντας να φανταστούν τι ακριβώς συνέβη κάλεσαν την Αστυνομία, υπό το φόβο πιθανής απόδρασης του κρατούμενου ασθενή.

Στο χώρο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου έπιασαν το ζευγάρι τη στιγμή της πράξης.

Οι πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού έκαναν λόγο πως πρόκειται για έναν νοσηλευτή και μια ειδικευόμενη Ιατρό, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV10.gr, το ζευγάρι που …άναψε φωτιές ανήκει στο επικουρικό νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η αντίδραση της διοίκησης του ιδρύματος, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, υπήρξε άμεση και ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης προκειμένου να διαλευκανθεί το περιστατικό.

-Ad-