Ροζ σκάνδαλο στην ΕΡΤ: Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα της παρουσιάστριας

Γνωστές έγιναν οι αποφάσεις για τα ασφαλιστικά μέτρα της παρουσιάστριας, σχετικά με το !

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο Κακουλάκης & Συνεργάτες που εκπροσωπεί την παρουσιάστρια της ΕΡΤ, εξεδώθηκε προσωρινή απόφαση που απαγορεύει στο ζευγάρι να καταφέρεται με ύβρεις και απειλές εναντίον της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Δικαστής σήμερα εξέδωσε προσωρινή διαταγή που απαγορεύει στο ζευγάρι των αντιδίκων να καταφέρεται με ύβρεις και απειλές εναντίον της παρουσιάστριας, δικαιώνοντας τους ισχυρισμούς της πελάτισσας μας. Η προσωρινή διαταγή είναι ένα κατεπείγον και εκ της φύσεως του συνοπτικό μέτρο προ της κύριας συζητήσεως των ασφαλιστικών μέτρων που ορίστηκε να διεξαχθεί στις 14.2.2020 όπου και θα κριθεί εν συνόλω η αίτηση (και τα αιτήματα αυτής).

Σημειώνεται δε, ότι στην αίτηση, ως προγενέστερη, δεν περιέχονται μεταγενέστερα γεγονότα και αιτήματα σχετικά με τη συνεχή παρουσία των (συνεντευξιαζόμενων) αντιδίκων σε τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες.

Θα ακολουθήσουν νέα ασφαλιστικά μέτρα καθώς και οι σχετικές μηνύσεις και αγωγές απέναντι σε όσους συμμετείχαν στην παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, δημοσιοποίηση δήθεν ερωτικών μηνυμάτων που ελέγχονται πλέον αρμοδίως για την αυθεντικότητα τους και εν γένει συκοφάντησης και “κατακρεούργησης” μίας γυναίκας, μητέρας ανηλίκων και εργαζόμενης δημοσιογράφου”.

-Ad-