Σάκης Αρναουτογλου: Έρχεται ατμοσφαιρική διαταραχή – Τι θα συμβεί και πού

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης θα έχουμε αρκετή ζέστη και συννεφιές, οι οποίες το πρωί δεν αποκλείεται να αφήσουν κάποιες μπόρες στα βορειοανατολικά και στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα.

Μετά το μεσημέρι στη Μακεδονία και στη Θράκη θα σημειωθούν διάσπαρτες μπόρες κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα.

Δυτικοί νοτιοδυτικοί θα είναι οι άνεμοι στα 4 με 6 μποφόρ αλλά ριπές ανέμου στην ενδοχώρα δεν αποκλείεται να φτάνουν και τα 6 με 7 μποφόρ πρόσκαιρα.

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην ανατολική Πελοπόννησο η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει και τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Η Αττική θα έχει αρκετή ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες με κάποιες παροδικές συννεφιές που δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να πυκνώνουν, χωρίς όμως φαινόμενα.

Οι άνεμοι δυτικοί στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει λιακάδα τις πρωινές ώρες με λίγες τοπικές συννεφιές. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι και το απόγευμα ο καιρός θα γίνει άστατος με διάσπαρτες μπόρες στο εσωτερικό της περιφέρειας αλλά και στις πιο ορεινές-ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 11 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Η Τετάρτη θα κυλήσει με αρκετά άστατο καιρό στις περισσότερες περιοχές, με τοπικές μπόρες και πιο έντονες βροχές στα ανατολικά-βορειοανατολικά τμήματα. Η Πέμπτη θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και ο άνεμος θα γυρίσει σε βόρειος.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Meteo: Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια την Τρίτη 25/4

Σύμφωνα με το meteo.gr την Τρίτη 25/4 αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα στα ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης κυρίως στα νότια.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια ενώ στα υπόλοιπα τμήματα αναμένονται τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Τις νυχτερινές ώρες τοπικές βροχές αναμένονται στα νησιά του Ανατολικού/Βορειοανατολικού Αιγαίου. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης, κυρίως στα νότια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 19-20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 24, στη Θεσσαλία από 5 έως 24-25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 4 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 24-25 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 19-20 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές/δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή καταιγίδα τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Πακιστάν: Έληξε η ομηρεία εκατοντάδων επιβατών τρένου, με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων – Νεκροί οι 33 δράστες, 21 όμηροι και τέσσερις στρατιώτες
12 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Εκδήλωση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από φοιτητές με ομιλίτρια τη Μαρία Καρυστιανού
12 Μαρτίου, 2025
Ν. Χριστοδουλίδης: Δεν αισθάνομαι καθόλου εγκαταλελειμμένος από την Αθήνα
12 Μαρτίου, 2025
Λεωνίδας Κακούρης: «Ακόμα δεν έχω συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι ο γιος μου μπορεί να ακολουθήσει το επάγγελμα»
12 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες σε σύγκρουση επτά οχημάτων στην περιφερειακή οδό
12 Μαρτίου, 2025
Τρομερή ανατροπή και πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός
12 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε πάρκο στην περιοχή της Ανάληψης
12 Μαρτίου, 2025
Κωνσταντίνος Τασούλας: Το τελετουργικό για την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στις 11 το πρωί της Πέμπτης
12 Μαρτίου, 2025
«Για ένα κλάσμα» έγινε το δυστύχημα – «Ήταν μια κακιά στιγμή» λέει ο πατέρας του 45χρονου που προκάλεσε το τροχαίο στην Κρήτη
12 Μαρτίου, 2025
Άφαντος ο εργολάβος της οικοδομής στη Βούλα όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 28χρονος – Σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του
12 Μαρτίου, 2025