Σάκης Αρναούτογλου: Πόσα χρήματα έπαιρνε ο μετεωρολόγος στην ΕΡΤ3

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον μετεωρολόγο αδερφό του, Σάκη, αποκαλύπτοντας πόσα χρήματα έπαιρνε στην ΕΡΤ3, πριν εκλεγεί ευρωβουλευτής.

«Πιστεύω πάρα πολύ τον Σάκη και τον ψήφισα. Μόνο αυτός ξέρει τι αγώνα έκανε», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

«Ο Σάκης είναι μία περίπτωση ενός ανθρώπου που ξεκίνησε μόνος του την ιστορία, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι από πίσω. Το έκανε πολύ ρομαντικά. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει στην ΕΡΤ3 πολλά χρόνια. Φαντάσου έπαιρνε το ΚΤΕΛ για να μετακινηθεί από χωριό σε χωριό. Δεν δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από εμένα. Μου είπε ότι θα το κάνει μόνος του όσο αντέχει. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σάκης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 900 ευρώ στην ΕΡΤ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μιλώντας στο «Πρωινό».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Β. Ζελένσκι: Είμαι πρόθυμος να παραιτηθώ για την ειρήνη της Ουκρανίας ή για την ένταξη στο ΝΑΤΟ
23 Φεβρουαρίου, 2025