«Σάκης Ρουβάς γαμ@@@ ο…»: «Γαλλικά» σε γήπεδο – Πώς αντέδρασε (vid)

Στο ΔΑΚ Κοζάνης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26-05-2021) ο Σάκης Ρουβάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που επισκέφτηκε την περιοχή, όπως έχει κάνει κι άλλες φορές, για επιχειρηματικές επαφές σε σχέση με την εταιρεία που συνεργάζεται, παρακολούθησε τον αγώνα της Κοζάνης με τον Μακεδονικό Φούφα.

Κατά την αποχώρησή του, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, κάποιοι φίλαθλοι φώναξαν το όνομά του, μαζί με κάποια “γαλλικά”, με τον Σάκη Ρουβά να γυρνά αμήχανος και να προσπαθεί να καταλάβει τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με το kozan.gr, που δημοσιεύει και το σχετικό βίντεο, ο τραγουδιστής συνέχισε προς την έξοδο, χωρίς να δώσει συνέχεια.

Μετά τη νίκη της, η Κοζάνη ‘εδραιώνει” την παραμονή της στην κατηγορία αν και μαθηματικά χρειάζεται ένα βαθμό στα δυο ματς που απομένουν. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα η Κοζάνη ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Γιώργο Μαυρομματίδη με ένα αριστουργηματικό σουτ, ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού ο Δινοβίτσης από τα 11 μέτρα ο έγραψε το τελικό 2-0. Στα αξιοσημείωτα και η βράβευση του κ. Χάϊτα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

-Ad-