Σαλαγκούδη: Οι απειλές μετά το Survivor – Η απάντηση του πατέρα της για πρώτη φορά

Πώς αντέδρασε μετά τα απειλητικά και τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε – Ο πατέρας της απάντησε για πρώτη φορά για τις κατηγορίες εις βάρος του.

Ένα μήνα σχεδόν από την αποχώρησή της από το Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε την εκπομπή «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε μέσα από τα social media. Η 36χρονη αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλές ακόμα και για τη ζωή της.

«Δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι συνέβαινε στην Ελλάδα. Ήμασταν αποκομμένοι. Δεν ήξερα τι είχε αναπαραχθεί από τα media. Είχα ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσω οικειοθελώς, όταν θίχτηκε το θέμα με τον πατέρα μου. Δεν ήθελα να τους στεναχωρήσω. Προσπαθούσα να είμαι μετριοπαθής, αλλά αυτό με έβγαλε από τα ρούχα μου. Έχασα την ψυχραιμία μου, όταν έμπλεξαν τον πατέρα μου.

Όταν πήρα το κινητό μου, η αδερφή μου είπε τι συνέβη. Μου είπε να είμαι πάρα πολύ προσεκτική, όταν θα διαβάζω αυτά που λένε στα social media. Φοβήθηκε για την αντίδραση μου. Εφόσον με προετοίμασε, ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. Απλά δεν ήθελα να στεναχωρηθούν οι γονείς μου. Ξεκίνησα να διαβάζω το Instagram, το Twitter το απέφυγα, αλλά έμαθα ότι έγινα trend. Τα προσβλητικά, τα χυδαία και σε πολλές περιπτώσεις τα απειλητικά είχαν φροντίσει οι γονείς μου να κάνουν αναφορές και σβήστηκαν. Είχα πάρα πολλά άσχημα με κακοποιητικό περιεχόμενο μηνύματα. Το πήρα πιο ψύχραιμα. Είμαι συνειδητοποιημένη, ήμουν σε ένα παιχνίδι. Αυτοί οι άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία είναι δικό τους θέμα, όχι δικό μου. Θέλουν να εκτονώσουν τα αρνητικά τους συναισθήματα. Έστελναν απειλητικά μηνύματα και στους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά το cyber bullying με προβληματίζει αρκετά. Ήταν σοκαριστικά τα μηνύματα αυτά.

Οι γονείς μου πήγαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά τους είπαν ότι εγώ η ίδια πρέπει να κάνω αναφορά για να ξεκινήσει η διαδικασία. Αποφάσισα να μην το κάνω, όσο περνούν οι μέρες έχει καταλαγιάσει. Πήρα και θετικά μηνύματα, που μου έγραψαν ωραία και συγκινητικά λόγια. Θέλω να βοηθήσω να σταματήσει αυτό, για να μη συμβεί και σε άλλους. Με προβληματίζει η ρητορική μίσους», τόνισε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Γιώργος Σαλαγκούδης: Με ανησύχησαν κάποια μηνύματα, γι’ αυτό πήγα στη δίωξη

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ανθή Σαλαγκούδη κατηγορήθηκε πως παραμένει στο Survivor λόγω της θέσης του πατέρα της.

Στα social media έγινε λόγος, πως ο πρώην Υπουργός στέλνει χιλιάδες μηνύματα στις ψηφοφορίες ώστε η κόρη του να παραμείνει στο Survivor. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης βγήκε στον αέρα του «Tik Talk» και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις κατηγορίες προς το πρόσωπό του, αλλά και για την «σκιά» που θα φέρει πάντα η Ανθή ως «κόρη Υπουργού».

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει ποτέ Survivor. Όταν μου το είπε είχα ορισμένους ενδοιασμούς στην αρχή και της είπα εσύ αποφασίζεις. Στη συνέχεια της είπα να πάει, να ζήσει μια εμπειρία που δεν έχει ξαναζήσει. Όταν πήγε η κόρη μου, βεβαίως και το παρακολουθήσω. Εγώ δεν έχω σηκώσει ούτε ένα τηλέφωνο. Περί κινητοποιήσεων, αυτό που λένε, το μεγάλο στελεχιακό μου δυναμικό που υπήρχε, μετά το 2009 ουσιαστικά δεν συντηρείται. Εγκατέλειψα την πολιτική και ασχολήθηκα με επιχειρήσεις. Τώρα είμαι συνταξιούχος. Φυσικά και δεν κινητοποίησα, αν υπήρχε τέτοιος μηχανισμός δεν θα έφευγε από το παιχνίδι. Με ανησύχησαν κάποια μηνύματα που δέχτηκε η κόρη μου, για αυτό πήγα στην Δίωξη.

Κάποιες φορές σκεφτήκαμε μήπως βγει από το παιχνίδι και μετά επικοινωνήσαμε με την παραγωγή να της το φέρουν πιο μαλακά όταν βγει…. Ένιωθα πολύ άσχημα κι είχα τύψεις. Καμια φορά μετανιώνω και στενοχωριέμαι που ασχολήθηκα με την πολιτική κι ότι δεν τα έζησα τα παιδιά μου τόσο να μεγαλώνουν. Την αγαπώ πολύ κι έχει αδικηθεί πολύ. Πιστεύω ότι θα πετύχει» τόνισε ο Γιώργος Σαλαγκούδης, με την Ανθή να μη μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, ακούγοντας τον πατέρα της.

-Ad-