Σαλίνα Γαβαλά: Ήμουν 17 χρονών όταν με παρενόχλησε άνθρωπος του μουσικού χώρου

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη η Σαλίνα Γαβαλά το πρωί της Πέμπτης (12/05).

Η ηθοποιός και ερμηνεύτριας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από άνθρωπο του μουσικού χώρου σε ηλικία 17 ετών. Όπως εξομολογήθηκε η Σαλίνα Γαβαλά, στην Κύπρο είναι γνωστή η ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Σαλίνα Γαβαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Ήμουν τυχερή γιατί για κάποιον λόγο έχω μια αυστηρότητα ενδεχομένως και κατάφερνα να χειριστώ καταστάσεις με έναν τρόπο. Έχω υπάρξει κατά κάποιο τρόπο… Δεν θέλω να πω θύμα γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη και δεν το κουβαλάω σαν τραύμα. Έζησα κάποιες περίεργες καταστάσεις».

Σαλίνα Γαβαλά: Ήμουν 17 χρονών όταν με παρενόχλησε άνθρωπος του μουσικού χώρου – Έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια

«Ήμουν 17 χρονών στην Κύπρο, δεν το συνέχισα σε καταγγελία αλλά ευτυχώς αυτός ο άνθρωπος μετά από χρόνια πλήρωσε για αυτό γιατί τον κατήγγειλαν άλλες κοπέλες. Δεν ήταν του θεατρικού αλλά του μουσικού χώρου. Στην Κύπρο είναι γνωστή η ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια» είπε η ηθοποιός.

«Δεν κουβαλάω τραύματα. Όσα τραύματα δηλαδή υπάρχουν τα δηλώνω και είναι η ψυχοθεραπεία μου αυτό» συμπλήρωσε η Σαλίνα Γαβαλά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.