Σάλος με τη Γερμανού: «Πάρα πολύς κόσμος ένιωσε προσβεβλημένος, συγγνώμη…»

Ένα αστείο που θέλησαν να κάνουν πριν από μία εβδομάδα στον «αέρα» του «Καλύτερα δε γίνεται», αποδείχτηκε κακόγουστο, με αποτέλεσμα για ακόμα ένα Σάββατο, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της να αναγκάζονται να απολογηθούν.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, ο Γιάννης Κορδώνης, εμφανίστηκε με μπλούζα η οποία είχε πάνω της τον Κεμάλ Ατατούρκ και έγραφε «δεν νυστάζω», με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων.

Την επόμενη ημέρα, η Ναταλία Γερμανού εξήγησε ότι επρόκειτο για χιούμορ και πλάκα, ωστόσο αυτό φάνηκε να μην καλύπτει κάποιους.

Η δημόσια συγγνώμη της Ναταλία Γερμανού

Το μεσημέρι του Σαββάτου (3/6), η εκπομπή παρουσίασε μία ανακοίνωση της παμποντιακής ομοσπονδίας που διαμαρτυρόταν για τα όσα παίχτηκαν στον «αέρα» του Alpha, με αποτέλεσμα να βγει μια ανακοίνωση – απολογίας από το «Καλύτερα δε γίνεται» και στη συνέχεια η παρουσιάστρια να ζητήσει αρκετές φορές συγγνώμη για το λάθος χιούμορ.

Φυσικά, την ειλικρινή του συγγνώμη ζήτησε και ο Γιάννης Κορδώνης.

«Δεν είναι μόνο η παμποντιακή ομοσπονδία που θίχτηκε, στενοχωρήθηκε και θύμωσε, αλλά είναι και πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος ένιωσε προσβεβλημένος και για αυτόν τον λόγο λυπούμαστε κι εγώ κι ο Γιάννης. Παίρνω την ευθύνη λίγο παραπάνω ως παρουσιάστρια της εκπομπής και γιατί γέλασα κι είπα ότι έχει πολύ πλάκα η μπλούζα σου, αλλά και γιατί παρουσιάζω αυτήν την εκπομπή. Πραγματικά χρωστώ μία δημόσια συγγνώμη στους ανθρώπους αυτούς και της παμποντιακής ομοσπονδίας, αλλά και σε όλους θύμωσα, στενοχωρήθηκαν κι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Λυπάμαι πάρα πολύ και δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

«Ήταν τελείως λάθος δικό μου. Θέλω τουλάχιστον να είναι κατανοητό ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση σε όλο αυτό κι ήταν μία ατυχής στιγμή. Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να το είχαμε πάρει πίσω όλο αυτό, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Πέρασε ένα λάθος μήνυμα με το οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι, νομίζω ότι είναι κατανοητό κι ελπίζω να τελειώνει κάπως έτσι αυτό με την ειλικρινή μας συγγνώμη» ανέφερε ο Γιάννης Κορδώνης.