Σάλος πασχαλιάτικα με τη δασκάλα και τα… ερωτικά παιχνίδια (pic)

Την ώρα που το Θείο Δράμα βρίσκεται στην κορύφωσή του, μια εκπαιδευτικός που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο αναζητά αγοραστές για τα… σεξουαλικά βοηθήματα (!!!) που πουλά μέσω της ιστοσελίδας της!

Μάλιστα, σε ένα προκλητικό βίντεο εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας, η 29χρονη παιδαγωγός Μαρία Καλογεροπούλου, που ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου, δεν διστάζει να περιγράφει αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του… δονητή!

Η -κατά δήλωσή της- φεμινίστρια, που έγινε γνωστή από τη σελίδα της στο facebook, όπου δημοσιεύει βίντεο… κοινωνικού (όπως υποστηρίζει) περιεχομένου, επέλεξε να ανεβάσει τη Μεγάλη Δευτέρα ένα άκρως «εκπαιδευτικό» οπτικοακουστικό υλικό για τη χρήση του δονητή «Διπλή Απόλαυση», τον οποίο προωθεί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της!

Η εμπειρία πελάτισσας
Στο επίμαχο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών και 42 δευτερολέπτων η δασκάλα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης απευθύνεται στο κοινό που την παρακολουθεί και διαβάζει τη διεξοδική περιγραφή μιας πελάτισσας που έμεινε ικανοποιημένη από την αγορά του προϊόντος, συνιστώντας μάλιστα σε όσες επιθυμούν να το δοκιμάσουν να κάνουν… διατάσεις πριν το χρησιμοποιήσουν!

Προφανώς αυτό είχε κατά νου ως «περιεχόμενο με ουσία» η νεαρή εκπαιδευτικός (που βάλθηκε να προκαλέσει τέτοιες μέρες το θρησκευτικό αίσθημα), όταν περιέγραφε τον σκοπό της σελίδας «Προχωράμε» που έχει συνιδρύσει στο facebook.

«Στο “Προχωράμε”, σημείο αναφοράς είναι τα κοινωνικά θέματα. Αποστολή είναι να διαδίδεται περιεχόμενο με ουσία στο κοινό που περνά τον περισσότερο χρόνο του στα social media» αναφέρει χαρακτηριστικά στην περιγραφή της σελίδας της η 29χρονη, προσθέτοντας ότι απώτερος στόχος της ομάδας των ιδρυτών είναι «να αλλάξει το πού εστιάζει η Ελλάδα»!

Φαίνεται ότι για τη νεαρή φεμινίστρια η περιγραφή των δυνατοτήτων ενός… δονητή αποτελεί μείζον κοινωνικό ζήτημα, ισότιμο της πανδημίας του κορονοϊού, της ανεργίας και των οικονομικών προβλημάτων που έχει επιφέρει, και έπρεπε να αναδειχθεί άμεσα, επισκιάζοντας ακόμα και τη θρησκευτική κατάνυξη που οι πιστοί βιώνουν εντός των τοίχων του σπιτιού τους λόγω του φονικού ιού.

Η 29χρονη εκπαιδευτικός, που είχε καταγγείλει στο πρόσφατο παρελθόν σεξιστική «επίθεση» από έναν πωλητή λαχανικών της Βαρβακείου Αγοράς, ο οποίος θέλησε να τη δελεάσει προσφέροντάς της… μελιτζάνες (!), πουλά μέσα από τη σελίδα της από θερμαινόμενους δονητές και πρωκτικές σφήνες μέχρι σετ με αξεσουάρ ΒDSM και σκουλαρίκια για το γυναικείο στήθος!

Όσο για τον επίμαχο δονητή που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το πρόσφατο βίντεο, περιγράφεται στην ιστοσελίδα της ως «το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι για έντονους οργασμούς», καθώς προσφέρει «διπλή διέγερση κλειτορίδας- σημείου G χωρίς να χρειάζεται να βάλεις τα χέρια σου» και «λειτουργεί με τηλεχειριστήριο κάνοντας ευκολότερη και πιο ξεκούραστη την απόλαυση»!

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία Καλογεροπούλου (που η μόρφωση μικρών παιδιών περνά από τα χέρια της) «τυλίγει» τις επίμαχες μπίζνες με τον μανδύα του σύγχρονου φεμινιστικού κινήματος και κυνηγάει τα likes μέσα από βίντεο με κακοποιημένα ζώα, φωτογραφίες με οικολογικά μηνύματα και αναρτήσεις για πρόσφυγες, άστεγους, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας! Πρόσφατα, μάλιστα, θέλοντας να παραμείνει επίκαιρη, έχει εντρυφήσει και στα ζητήματα που άπτονται του κορονοϊού!

Στο βιογραφικό της δηλώνει απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, ενώ έχει εργαστεί στην Προσχολική Αγωγή σε Ελλάδα και Γερμανία.

Πηγή: Εspresso

-Ad-