Σάλος στην Κύπρο: Κακοποίηση αλλοδαπής επειδή συνάντησε άνδρα σε φούρνο (vid)

Σκληρά βίντεο που περιέχουν ηχητικό περιεχόμενο κυκλοφορούν σε σελίδα στο facebook από το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουλίου 2020.

Στα δυο βίντεο ακούγεται οικιακή βοηθός να δέχεται λεκτική και μάλλον σωματική επίθεση από Ελληνοκύπριο. Ο λόγος φαίνεται να είναι σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγράφονται στο βίντεο, το ότι η γυναίκα συνάντησε άνδρα σε φούρνο.

Μεταξύ άλλων στο βίντεο ακούγεται ο διάλογος μεταξύ της έντρομης γυναίκας και του άνδρα ο οποίος της λέει σε κάποιο σημείο: «Δεν θέλω να σε δέρω αλλά… πώς εκανονίσετε να βρεθείτε, που το ήξερε ότι ήσουν τζιαμε;»

«Να μάθεις τες αλήθειες και εν είμαι μωρό να με περιπαίζεις. Ποιος εκανόνισε να βρεθείτε; Μεν μου πεις άλλα ψέματα», λέει ο άνδρας.
Η γυναίκα με λυγμούς του απαντά: « Κάθε μέρα τούτα πόσο ξύλο να τρώω; … Κάθε μέρα να τρώει ξύλο».

«Ώσπου λεέις ψέματα εννά σου τα σπάσω», της λέει ο άνδρας. Σε άλλο σημείο του βίντεο μάλιστα της λέει χαρακτηριστικά: «Φύε να μεν σε κατακόψω».

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive το επίμαχο υλικό βρίσκεται στα χέρια του ΤΑΕ Λευκωσίας και φαίνεται κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, το βίντεο να έφθασε στα χέρια αστυνομικού στη Λεμεσό ο οποίος ακολούθως το προώθησε στο ΤΑΕ. Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές έκαναν προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσουν την αλλοδαπή γυναίκα. Η γυναίκα εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης από την Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή που εντόπισε το βίντεο (το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουλίου) άρχισε τις έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί η γυναίκα. Ο κ. Ανδρέου τόνισε ότι οι Αρχές θα πράξουν τα δέοντα προκειμένου να προστατευθεί η ίδια η γυναίκα και ακολούθως η υπόθεση να λάβει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Από την κατάθεσή της θα ξετυλιχθεί το κουβάρι και θα γίνουν οι ενέργειες για εντοπισμό του άνδρα που φέρεται να πρωταγωνιστεί στα επίμαχα βίντεο.

Πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι η αλλοδαπή γυναίκα ενδεχομένως να προχώρησε στην ενέργεια αυτή, να οπτικογραφήσει δηλαδή το επεισόδιο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Το επεισόδιο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SigmaLive σημειώθηκε στην Επαρχία Λευκωσίας.

https://www.facebook.com/139474726457665/videos/311896889999237

Πηγή: SigmaLive.com