«Σαμαρικό»… κάρφωμα για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ζάεφ: «Έπεσαν οι μάσκες»

Δεν είδαν με ιδιαίτερα καλό μάτι τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ οι… άνθρωποι του Αντώνη Σαμαρά.

Η γνωστή «σαμαρική» ιστοσελίδα antinews, σχολιάσει με «καυστικό» τρόπο όσα έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε:

Σα να μην έφτανε η προσέγγιση «εφαρμόζω τη συμφωνία επειδή το κράτος έχει συνέχεια και επειδή την έκαναν σοσιαλιστές σαν εμένα και δεν υπάρχουν προδότες σοσιαλιστές, είμαστε εξ´ορισμού αντιπατριώτες», ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε στις ΗΠΑ και την επικοινωνιακή σφραγίδα του στη social liberal διπλωματία.

Στη συνάντηση χαιρετούρας με την πολιτική ηγεσία της North of Macedonia:

1. Συνεχίζοντας την Τσακαλώτια εμφάνιση με τη σχολική σάκα στην πλάτη, κατέλυσε το πρωτόκολλο και σύστησε μια σύμβουλο πριν από έναν υπουργό. Όπως έκανε ο Τσίπρας για την παρέα του Μαξίμου, η οποία ήταν η παρέα «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» των παιδικών του χρόνων, έτσι και ο Μητσοτάκης σύστησε τη διπλωματική του σύμβουλο πριν από τον υπουργό εξωτερικών.

2. Άφησε ατιμώρητη τη διπλωματική του σύμβουλο, η οποία, παντελώς αναντίστοιχα με τη δήλωση «δεν θα υπέγραφα ποτέ αυτή τη συμφωνία» που έκανε ο ίδιος, φίλησε τον κολλητό του Τσίπρα πρωθυπουργό της North of Macedonia Ζόραν Ζάεφ και χαιρέτισε θερμά και με ύφος πιο φιλικό ακόμα και από τον «We are the world» Νίκο Κοτζιά τους υπολοίπους υπουργούς.

Όλοι οι πατριώτες οφείλουμε (άλλο) ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ξεγύμνωμα των όσων δόλιων υποκριτών εντός της ΝΔ που πουλάνε ψευδαισθήσεις πατριωτισμού άλλων εποχών, τότε που ο κόσμος νόμιζε πως η ΝΔ ανήκε στο πατριωτικό χωράφι που καταπατούσε.

Διακατεχόμεθα από μια γλυκιά προσμονή για την πρόταση του σοσιαλιστή πρωθυπουργού στον πρόεδρο των ΗΠΑ ως προς την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων της Ελληνικής ΑΟΖ στο τρίγωνο Κρήτη-Ρόδος-Κύπρος. Αν δεν το κάνει αυτός, θα το κάνει ο σύντροφος Ερντογάν, εκτός και αν αυτός είναι ο στόχος του εγχώριου σοσιαλισμού: να φταίει η ιμπεριαλιστική Αμερική για την απώλεια της Ελληνικής ΑΟΖ, όπως λέει και το σημείο αναφοράς του εγχώριου σοσιαλισμού, το ΚΚΕ – συνέχισε σύντροφε Τάκη, ξέρεις εσύ.

-Ad-