Σάμος: Παραιτήσεις στον δήμο εξαιτίας των προσφύγων

Ο Αντώνης Σίμος, επικεφαλής της παράταξης «Πορεία Ευθύνης» υπέβαλε την παραίτηση του από τον δήμο. Όπως αναφέρει υποβάλει την παραίτησή του σε υλοποίηση της απόφασης που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο περί παραιτήσεων των μελών του, για να αναγκάσει την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα που εξήγγειλε σχετικά με την διαχείριση του μεταναστευτικού στην Σάμο.

Ο Αντώνης Σίμος είχε την εποπτεία παρακολούθησης υλοποίησης των τεχνικών έργων καθώς και τον συντονισμό δράσεων σχετικών με το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα.

Την παραίτηση του ιδίου και των συμβούλων της παράταξής του σε περίπτωση που μέχρι τη Δευτέρα δεν υπάρχει δέσμευση σχετικά με την αλλαγή των αποφάσεων της Κυβέρνησης ανακοίνωσε μέσω του προφίλ του στο facebook και ο επικεφαλής της παράταξης «Όλοι μαζί για τη Σάμο», Νίκος Κατρακάζος.

Ο επικεφαλής της παράταξης αναφέρει πως το ζήτημα αφορά το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας και οι ευθύνες είναι ιστορικές για όλους μας.

Ολόκληρη η δήλωση: «Επειδή ακούω διάφορα σχετικά με την απόφαση παραίτησης μας. Σε ότι αφορά εμένα και την παράταξη μας. Ανεξάρτητα το τι θα κάνει η δημοτική αρχή εάν μέχρι Δευτέρα δεν έχουμε σαφή δέσμευση σχετικά με την αλλαγή των αποφάσεων που όλοι μαζί καταδικάσαμε,την Τρίτη θα υποβαλουμε εγγράφως όλοι μας -αναφερομαι στην παράταξη μας- τις παραιτήσεις μας. Το ζήτημα αφορά το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας οι ευθύνες είναι ιστορικές για όλους μας».