Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε πατέρα της με κάβουρα

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η 49χρονη γυναικά που σκότωσε τον πατέρα της.

Προθεσμία να απολογηθεί στην ανακρίτρια την Τετάρτη ζήτησε και πήρε η 49χρονη, η οποία ομολόγησε ότι το Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο.

Η 49χρονη, η οποία σήμερα Κυριακή του Πάσχα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και φέρεται να σκότωσε τον πατέρα της με έναν κάβουρα χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Η γυναίκα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, κάλεσε η ίδια την αστυνομία λέγοντας: «Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου».

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή της, ενώ ισχυρίζεται πως κίνητρο ήταν πως ο 70χρονος τη δηλητηρίαζε ρίχνοντας φάρμακα στο φαγητό της

Η γυναίκα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου κι ενώ ήταν στα κρατητήρια άρχισε να συνειδητοποιεί την πράξη της, λύγισε και ζητούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον γιό της ο οποίος είναι το τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 49χρονης λίγο πριν 8.30 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και είπε:Ελάτε γιατί σκότωσα τον πατέρα μου. Περιπολικά έφτασαν στην οδο 25η Μαρτίου στο Βαθύ της Σάμου και εντόπισαν μέσα στο σπίτι αιμόφυρτο τον άνδρα πάνω στο κρεβάτι έχοντας απανωτά τραύματα στο κεφάλι.

Η κόρη του και δράστης τον είχε χτυπήσει βάναυσα με έναν κάβουρα στο κεφάλι.

Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν καπετάνιος και είχε ξεμπαρκάρει αρκετά χρόνια. Οι γείτονες τον περιγράφουν ως έναν φιλήσυχο άνθρωπο.