Σασμός spoiler: Αυτός σκότωσε τον Στεφανή – Νέα εξέλιξη (vid)

Σασμός spoiler: Ενα όνειρο του «Μανωλάκη», θα είναι εκείνο που θα αποκαλύψει στους τηλεθεατές τον δράστη που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία.

Ο κόσμος θα μάθει, όμως το χωριό και οι ήρωές του δεν θα το μάθουν ακόμα.

Σασμός spoiler: Αυτός σκότωσε τον Στεφανή

Σε αγωνία βρίσκεται το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί φανατικά τον «Σασμό», το οποίο εδώ και μέρες αναρωτιέται ποιος ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε τον «Στεφανή».

Ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει τον δολοφόνο είναι ο «Μανωλάκης», ο οποίος ήταν μπροστά στον τραγικό σκηνικό, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει όσα είδε σε κανέναν.

Σύμφωνα με το Happy Day, ένα όνειρο του «Μανωλάκη», θα είναι εκείνο που θα αποκαλύψει στους τηλεθεατές τον δράστη που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία.

Ο κόσμος θα μάθει, όμως το χωριό και οι ήρωές του δεν θα το μάθουν ακόμα.

Παράλληλα, ο «Μαθιός» θα μπει στο σπίτι, θα αναλάβει τις σπουδές του Νικηφόρου και θα κερδίσει την καρδιά της Βασιλικής.

Σασμός spoiler: Αυτός σκότωσε τον Στεφανή; Σασμός 23/09 Επεισόδιο 13

Με το Μαθιό σα στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του.

Η συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως, η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο, περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση.

Ταυτόχρονα το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως.

Σασμός – Κώστας Νικούλι: Ο Πετρής απαντά αν είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

Ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος υποδύεται τον Πέτρο Βρουλάκη στη σειρά του Alpha «Σασμός» μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή «Happy Day» για όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Ο τηλεοπτικός Πετρής που όλο το χωριό κατηγορεί για δολοφόνο του Στεφανή, ανέφερε ότι η πλήρης ιστορία θα πάρει λίγο χρόνο για να αποκαλυφθεί. «Η αποκάλυψη της πλήρους ιστορίας θα πάρει λίγο χρόνο.

Ο δραματουργικός ιστός για το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα είναι σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της ιστορίας. Με κάποιο τρόπο ο Στεφανής πέθανε από όλο το χωριό κι από τα ίδια του τα λάθη.

Όλοι φοβούνται όλοι θα ήθελαν να τον σκοτώσουν… Από τον Κώστα, τον σύζυγο της Άσπας, και διάφοροι άλλοι…». Το ερώτημα για το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα πλανάται κι ο «τηλεθεατής θα πάρει την απόστασή του».