Σασμός – Spoiler: Ο Αντώνης ανακοινώνει κάποιες σκέψεις του στον Μαθιό που θα τον ταράξουν

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» του Alpha είδαμε πως: Η συμφιλίωση της Αργυρώς με την Καλλιόπη και τη Βασιλική, χαροποιεί τις δύο οικογένειες, που δείχνουν να αφήνουν πίσω τους όσα τις χωρίζουν. Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης, ωστόσο, αρχίζει να κλείνει απειλητικά τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό, για τη δολοφονία του Στεφανή. Η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να τη βοηθήσει να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη. Μαρίνα και Στέλλα, ενώ συζητούν για τον για τον Παύλο, η Στέλλα λαμβάνει ένα παράξενο μήνυμα.

Η Εύα βρίσκει τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται για να βγάλει τον Παύλο από τη φυλακή, την ώρα που ο Τόλης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή. Ο Χρήστος κάνει μια πρόταση στη Στέλλα που την εκπλήσσει. Η δραστηριότητά του και οι υποψίες του ενεργοποιούν τη μνήμη του Αντώνη, ο οποίος καταλήγει σε ένα συμπέρασμα, που θα ανατρέψει τα πάντα.

Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στο 74ο επεισόδιο;

Η Αργυρώ αποφασισμένη πια να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη, κάνει κάτι που θα δώσει μεγάλη χαρά στην Καλλιόπη. Ο Αντώνης, πιο αποφασισμένος από ποτέ, ανακοινώνει κάποιες σκέψεις του στον Μαθιό που θα τον ταράξουν. Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με μία πρόταση που θα δυσκολευτεί να απορρίψει. Ο Μύρος έρχεται να δώσει στον Αστέρη χαρά με μία είδηση, η οποία μάλλον θα του δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Η Νάντια αρνείται να πιστέψει ότι η Βασιλική δεν ήξερε για τον πατέρα του παιδιού της, και μη γνωρίζοντας την κατάστασή της θα την ταράξει πολύ, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Γιώργος θα κάνει μια προσπάθεια να αλλάξει τη στάση της Αργυρώς απέναντι στη Θοδώρα, την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας είναι κοντά στο να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του.