Σασμός: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Το σχέδιο-ανατροπή

Η σειρά Σασμός έρχεται την Τετάρτη με ένα ακόμα επεισόδιο και πλέον τα σύννεφα μεταξύ του Μάθιου και της Βασιλικής πληθαίνουν!

Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, με τη Μαρίνα και την γιαγιά να την συμβουλεύουν να το κάνει.

Σασμός: Εικονες από τον επίσημο λογαριασμό της αγαπημένης σειράς στο Instagram


Όταν όμως η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα ο Νικηφόρος χωρίζει με την Τζένη, αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα.


Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλια της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους.

Ο Μαθιός βλέπει τη Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφτεί. Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο Νικηφόρος συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του Νικηφόρου για τον Παύλο.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και τι έχουμε ήδη δει στο “Σασμό” – Ακολουθεί παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο και backstage από την επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram!