Σε άσχημη κατάσταση ο Πελέ – Ντρέπεται να βγει από το σπίτι

Ο θρυλικός Πελέ, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί.

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής με την μεγάλη ομάδα της Βραζιλίας αποφεύγει να βρει από το σπίτι του, καθώς δεν θέλει να πληγώσει την εικόνα του.

Όπως αναφέρει το BBC, μετά την περσινή περιπέτεια της υγείας του με την ουρολοίμωξη, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ο 79χρονος Πελέ δεν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τις ενοχλήσεις στο ισχίο του, που δεν του επιτρέπουν να κινείται μόνος του, χωρίς βοήθεια. Για να περπατήσει, πρέπει να χρησιμοποιεί το ειδικό πλαίσιο, ενώ χρειάζεται αναπηρική καρέκλα για τις δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει απομονωθεί στο σπίτι του και είναι απρόθυμος και απομονωμένος, όπως δήλωσε ο γιος του Εντίνιο στo τηλεοπτικό δίκτυο TV Globo. Ο Πελέ που πέτυχε 1281 γκολ σε 1363 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της 21χρονης καριέρας του, μεταξύ των οποίων και 77 γκολ με την Εθνική Βραζιλίας σε 91 εμφανίσεις, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται έπειτα από την χειρουργική επέμβαση προστάτη που έκανε το 2015.

«Φανταστείτε ότι είναι ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου, ήταν πάντα επιβλητικός και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει σωστά. Ντρέπεται, αισθάνεται αμήχανα και δεν θέλει να κάνει οτιδήποτε εκτός σπιτιού επειδή δεν θέλει να τον βλέπουν. Είναι πολύ εύθραυστος και ουσιαστικά βιώνει μία μορφή κατάθλιψης», πρόσθεσε ο γιος του.