Σε διαθεσιμότητα 43χρονος αστυνομικός στη Βέροια-Παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζή- Τι αναφέρει η 61χρονη

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε 43χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στο ΑΤ Βέροιας, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ο οδηγός του οχήματος που τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα 61 ετών στη Βέροια.

Η 60χρονη Λαμπρινή Παπαχρυσάνθου περιγράφει τη στιγμή που το όχημα το οποίο οδηγούσε 45χρονος αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, την παρέσυρε σε κεντρικό δρόμο της Βέροιας και την εγκατέλειψε. «Ήμουν στο δρόμο, αλλά στο σημείο δεν έχει πεζοδρόμιο, έχει ένα περίπτερο μπροστά και ήρθε από πίσω, με χτύπησε. Δεν κατάλαβα τίποτα, έπεσα κάτω, ζαλιζόμουν. Είναι συντριπτικό κάταγμα, μετά από τρεις-τέσσερις μήνες θα πατήσω το πόδι μου», όπως λέει.

Η γυναίκα έσπασε κνήμη και αστράγαλο και χρειάσθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να νοσηλευτεί για δύο ημέρες. Ο δικηγόρος της 60χρονης καταγγέλλει ότι υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο αστυνομικός, πριν το τροχαίο βρισκόταν σε κατάστημα της περιοχής και κατανάλωνε αλκοόλ.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός, υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε κάτι. Ο ίδιος εντοπίστηκε από κάμερες ασφαλείας ενώ το όχημα τύπου SUV, το είχε πάρει δοκιμαστικά, οι αρχές το βρήκαν σε μία μάντρα λίγο έξω από τη Βέροια, όπου και το παρέδωσε.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα διαγράφηκε από μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Μεσσηνία: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο κρατουμένων που απέδρασαν από τα κρατητήρια
22 Φεβρουαρίου, 2025
Pamestoixima.gr και ΜΠΑΜ FC ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πιο δυνατή συνεργασία της χρονιάς
22 Φεβρουαρίου, 2025
Τσούκαλης για τον θάνατο του Β. Καλογήρου: Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας – Σε 15 ημέρες οι ιατροδικαστικές εκθέσεις θα δείξουν τι έχει γίνει
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις για τα Τέμπη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Φοιτητές του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου τιμούν την μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σήμερα η πιο κρύα μέρα της κακοκαιρίας Coral, πού θα χιονίσει – Έρχονται βροχές από Δευτέρα
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θλίψη στην Καστοριά για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου – «Είμαστε συγκλονισμένοι», λένε συνάδελφοί του
22 Φεβρουαρίου, 2025
Αγωνία για τον εισοδηματία από τη Γλυφάδα: Απαγωγή βλέπει πίσω από την εξαφάνιση ο αδερφός του
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα έξω από απόκρημνη σπηλιά στο Κοιμητήριο Βούλας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Τα έσοδα από φοροδιαφυγή ανοίγουν το δρόμο για νέες μειώσεις φόρων
22 Φεβρουαρίου, 2025