Σε δίκη για βιασμό 43χρονος ηθοποιός

Σε δίκη για απόπειρα βιασμού μιας 19χρονης στις 24 και 25 Δεκεμβρίου του 2012 και βιασμό μιας 20χρονης το καλοκαίρι του 2013, παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών 43χρονος ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Οι γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον 43χρονο σήμερα ηθοποιό είναι τέσσερις. Δύο αδελφές – μια ηθοποιός και η 19χρονη αδελφή της -, μια 20χρονη και μια ακόμη γυναίκα. Το δικαστήριο βρήκε αβάσιμες τις κατηγορίες των δύο εξ αυτών.

«Το πρωτόδικο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απήλλαξε τον πελάτη μου και η υπόθεση εισάγεται στο δικαστήριο, αφότου απορρίφθηκε το 80% των κατηγοριών, διότι η κάθε γυναίκα έλεγε για περισσότερο από έναν βιασμούς. Έρχεται το Συμβούλιο και λέει «σε παραπέμπω στο δικαστήριο για μια απόπειρα βιασμού σε δύο ημερομηνίες και για έναν βιασμό, με την έννοια ότι υπάρχει μια γενετήσια πράξη, όχι συνουσία» αναφέρει η δικηγόρος του ηθοποιού.

Η δικηγόρος, μιλώντας στο Star αναφέρει ακόμα ότι ο εντολέας του βρίσκει στοιχεία «που αποδεικνύουν ότι την ημέρα που καταγγέλλεται για την απόπειρα βιασμού στην οικία της παθούσης, παρουσία της αδελφής της, ο ίδιος δεν ήταν στην Αθήνα. Για τη δε αδερφή της υπάρχουν αεροπορικά εισιτήρια που είναι στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι το Συμβούλιο Εφετών δέχεται ότι αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν στο ακροατήριο και δεν μπορούν να τύχουν νομικής επεξεργασίας στο Συμβούλιο, στο πλαίσιο της δικονομίας.

Η δικηγόρος του ηθοποιού σημείωσε πως σπιλώθηκε και διασύρθηκε το όνομά του και πως η οικογένειά του δοκιμάζεται. «Ο πατέρας του επλήγη σε θέματα υγείας σοβαρά και σήμερα ο άνθρωπος αντιμετωπίζει ακόμη σοβαρότερα προβλήματα», εξομολογήθηκε.

«Καταπέλτης δεν είναι το βούλευμα αλλά το σκεπτικό πώς δηλαδή οι καταγγελίες για επανειλημμένους βιασμούς, λέει το βούλευμα ότι δεν έλαβαν χώρα ποτέ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει την ελληνική κοινωνία και τη Δικαιοσύνη», κατέληξε η Κική Πακιρτζίδου.

-Ad-