Σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο κοιμόταν η 13χρονη από την Κρήτη που κατήγγειλε την παραμέλησή της – Δικάζεται ο πατέρας

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την 13χρονη από την Κρήτη που δεν την αναζήτησε κανείς όταν έφυγε από το σπίτι της. Το ανήλικο κορίτσι, φαίνεται να κοιμήθηκε σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, όσες μέρες έλειπε από το σπίτι της.

Σύμφωνα με το cretapost, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με πολύ προσοχή το περιστατικό της παραμέλησης της ανήλικης μετά την καταγγελία που έκανε μόνη της στις Αρχές και η οποία οδήγησε στη σύλληψη του 41χρονου πατέρα της, ο οποίος θα δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου.

Τι υποστήριξε η 13χρονη ενώπιον των Αρχών
Η 13χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, έφυγε από το σπίτι της γιατί δεν άντεχε άλλο την κατάσταση στην οποία ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως ανέφερε ο πατέρας της ήταν βίαιος ενώ δεν ενδιαφερόταν για εκείνην και τα αδέρφια της. Έτσι, έφυγε από το σπίτι και πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο όπου και έμεινε για δύο βράδια.

Χθες, βλέποντας ότι δεν την έχει αναζητήσει κανείς αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να αναφέρει τα όσα βιώνει στους αστυνομικούς. Εκείνοι μετά την καταγγελία εντόπισαν τον πατέρα και τον συνέλαβαν. Εκείνος ισχυρίστηκε πως με τη σύζυγό του έψαχναν μόνοι τους να βρουν την κόρη τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δύο τροχαία με διαφορά λίγων λεπτών στα Χανιά – Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα χωρίς σοβαρά τραύματα
15 Μαρτίου, 2025
Λουκίδης για την αφρικανική σκόνη: Είναι ένα φαινόμενο με διαβαθμίσεις – Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες
15 Μαρτίου, 2025
Συνεχίζεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
15 Μαρτίου, 2025
Μάχη με τις φλόγες στην Καστοριά – Πολλαπλά τα μέτωπα
15 Μαρτίου, 2025
Δούκας: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει απονομιμοποιηθεί πολιτικά και ηθικά»
15 Μαρτίου, 2025
Νεκρός ένας ηλικιωμένος που επιχείρησε να κλαδέψει δέντρο στα Χανία
15 Μαρτίου, 2025
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς του 21χρονου γερμανού τουρίστα, που εντοπίστηκε νεκρός στην Κρήτη
15 Μαρτίου, 2025
Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν οι πιστοί στην τελευταία του κατοικία τον μητροπολίτη πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμο
15 Μαρτίου, 2025
Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που παρίστανε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας
15 Μαρτίου, 2025
Τι ήταν το νεφελώδες «τείχος» που «σκέπασε» τα νότια προάστια της Αθήνας – Ποια η διαφορά με την «κανονική» ομίχλη
15 Μαρτίου, 2025