Σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο οι έρευνες για την 27χρονη – Πού εστιάζουν οι Αρχές

Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ψάχνουν μέσα σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, ενώ drone χτενίζει την περιοχή για τον εντοπισμό της 27χρονης στην Κω. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για την αγνοούμενη 27χρονη στην Κω, δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Αστυνομία, Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία μαζί με τη συνδρομή εθελοντών «χτενίζουν» την περιοχή όπου εξαφανίστηκε η 27χρονη Αναστάζια. Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ψάχνουν μέσα σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, ενώ drone χτενίζει την περιοχή.

Οι έρευνες, τώρα, έχουν επικεντρωθεί σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές. Στο μεταξύ, η μητέρα της Αναστάζια από την Πολωνία βρίσκεται στο νησί μαζί με ομάδα ντετέκτιβ, ώστε να αναζητήσουν την 27χρονη.

Σε εγκαταλειμμένο στρατόπεδο οι έρευνες – Απολογείται τη Δευτέρα ο ύποπτος

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας κάτοικοι της περιοχής είδαν τον αλλοδαπό να περιφέρεται στο σημείο μεταξύ των περιοχών Μαρμάρι και Τιγκάκι. Στο νησί βρίσκεται και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Αύριο θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που είδε τελευταίος την κοπέλα και συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής.

Στο σώμα του βρέθηκαν ίχνη πάλης και στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος, ενώ το κινητό της 27χρονης βρέθηκε κοντά στο σπίτι του, σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο. Παράλληλα, και δεύτερος ύποπτος φαίνεται να μπαίνει «στο κάδρο».