Onlarissa.gr

Σε ψυχιατρική κλινική η δημοσιογράφος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η 57χρονη αλλοδαπή, η οποία δηλώνει δημοσιογράφος και νωρίτερα σήμερα απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή της, ανεβαίνοντας στην άκρη του μπαλκονιού, στο κεντρικό ξενοδοχείο όπου διέμενε, στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Για τη διάσωσή της στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από τις Αρχές, με την Πυροσβεστική να τοποθετεί δίχτυ ασφαλείας, την ώρα που ειδικός διαπραγματευτείς προσπαθούσε να την πείσει να κατέβει από το περβάζι του μπαλκονιού.

Μετά από αρκετές συζητήσεις, τελικά η έκβαση της υπόθεσης είχε αίσιο τέλος.

Η Ιρλανδικής και Αυστριακής καταγωγής γυναίκα που διέμενε για μεγάλο διάστημα στο ξενοδοχείο, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα σύμφωνα με τα όσα είπε στέλεχος της επιχείρησης στο onlarissa.gr.

Ωστόσο, φέρεται να οδηγήθηκε σε αυτή την ακραία ενέργεια υποστηρίζοντας πως δέχθηκε απειλές «για άρθρα που έγραψε εναντίον της κυβέρνησης».

Η γυναίκα οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική όπου κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η 57χρονη οδηγήθηκε από τις αρχές στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Νωρίτερα, ο Υπεύθυνος του ξενοδοχείου, Ευάγγελος Μάρκας είχε δηλώσει:

«Ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Η συγκεκριμένη κυρία έμενε στο ξενοδοχείο για πάνω από 8 μήνες, ήταν ευγενέστατη και αξιοπρεπέστατη. Ξαφνικά, μας ειδοποίησαν από τα διπλανά δωμάτια ότι ανέβηκε πάνω στο μπαλκόνι κρατώντας στα χέρια της ένα σχοινί. Αμέσως ειδοποιήσαμε τα σώματα ασφαλείας, κινητοποιηθήκαμε όλοι και στη συνέχεια αρχίσαμε τις διαπραγματεύσεις για να τη βοηθήσουμε να κατέβει και να γλιτώσουμε από ένα ατυχές συμβάν.

Την ουσιαστική διαπραγμάτευση δεν την έκανα εγώ αλλά μια γνωστή της η οποία διατηρεί εμπορικό κατάστημα κοντά στη περιοχή. Όλοι προσπαθήσαμε να αποφευχθεί αυτό, διότι θα μας δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ, πυροσβεστικής και της αστυνομίας και όλα είχαν ευτυχώς καλό τέλος».

Πηγή: Onlarissa.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Hellenic Train για εκτροχιασμό στο Πολύκαστρο: Δεν υπήρξε κίνδυνος για την ασφάλεια του προσωπικού
13 Φεβρουαρίου, 2025
Μεσσηνία: 57χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ και έχασε τη ζωή του
13 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρός σε τροχαίο στην Αυστρία επιχειρηματίας από την Πάτρα – Τραυματίστηκε ο αδερφός του
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο σκηνοθέτης Θόδωρος Αδαμόπουλος
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Σ. Φάμελλου στην ΕΡΤ: Αναγκαία η πλουραλιστική και δημοκρατική δημόσια τηλεόραση
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα για βίντεο Τεμπών – Π. Μαρινάκης: Αν έλεγαν το αντίθετο οι Ανδρουλάκηδες θα έλεγαν τον πρωθυπουργό ενορχηστρωτή της υπόθεσης
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Τι συζήτησαν
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Νεκρός 27χρονος υλοτόμος – Καταπλακώθηκε από δέντρο
13 Φεβρουαρίου, 2025
Δήμαρχος Μυκόνου: Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε το νησί μας
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή τους δέχονται η Πρόεδρος και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
13 Φεβρουαρίου, 2025