?????????????????????????????????

Σε σοκ ο Βόλος- «Παρά τις προσπάθειες το βρέφος έφυγε»

Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή το – μόλις 3 μηνών – βρέφος που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες Σάββατο στο κέντρο του Βόλου, όταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού χτύπησε το παιδί και τον παππού του.

«Παρά τις προσπάθειες των γιατρών για την ανάνηψή του, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 3 μηνών βρέφους», δήλωσε στο newsit.gr ο κ. Ντόκος, ο διοικητής του νοσοκομείου του Βόλου όπου μεταφέρθηκε το παιδί μετά το δυστύχημα στο κέντρο της πόλης.

Ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση. Νοσηλεύτηκε φρουρούμενος στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου και πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε και ο παππούς του βρέφους, ο οποίος το κρατούσε στην αγκαλιά του και προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο, πριν τον χτυπήσει η μηχανή του μεγάλου κυβισμού στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου στο κέντρο της πόλης.

Όταν η μηχανή χτύπησε τον παππού, το 3 μηνών βρέφος έπεσε στον δρόμο, χτύπησε και τελικά έχασε τη ζωή του.

Πως συνέβη η τραγωδία
Χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 10, στην οδό Ιάσονος με Αντωνοπούλου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, παρέσυρε 54χρονο άντρα, που είχε στην αγκαλιά του το εγγονάκι του και προσπαθούσε να το βάλει στο καρότσι, έχοντας μόλις βγει από το αυτοκίνητο. Η μηχανή χτύπησε τον παππού και το εγγόνι του και έπεσαν στο έδαφος.

Ακολούθησαν στιγμές πανικού. Ο παππού του παιδιού μπήκε σε ένα ταξί και μετέφερε το μωρό στο Νοσοκομείο. Εκεί το παρέλαβαν οι γιατροί που πάλεψαν για να το σώσουν. Στο Αχιλλοπούλειο καταφθάνουν οι γονείς του μωρού, δυο νέα παιδιά που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει. Οι γιατροί διασωληνώνουν το μωρό, όμως λίγη ώρα αργότερα το κοριτσάκι άφηνε την τελευταία του πνοή με τις σκηνές που περιγράφονται να είναι σπαρακτικές.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Λάρισα: Αναπάντητα ερωτήματα για το σημείο που βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου
20 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΛ.ΑΣ: Εκτεταμένοι έλεγχοι για τον εντοπισμό αυθαίρετων κατασκευών στη Μύκονο
20 Φεβρουαρίου, 2025
Ισραήλ: «Η Χαμάς είναι μια αίρεση θανάτου» – Οργή με την περιφορά των σορών των ομήρων
20 Φεβρουαρίου, 2025
Κάθειρξη 73 ετών στο γυναικολόγο του Νοσοκομείου Ρόδου για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ασθενών του
20 Φεβρουαρίου, 2025
Λάρισα: Ποιος και γιατί μπορεί να ήθελε νεκρό τον Βασίλη Καλογήρου
20 Φεβρουαρίου, 2025
Λάρισα: Νέο αίτημα για άρση απορρήτου – Θα ελεγχθούν για ύποπτες επικοινωνίες οι κεραίες στον λόφο του Τυρνάβου
20 Φεβρουαρίου, 2025
Λάρισα: Το μυστήριο με τα 70 ευρώ που είχε μαζί του ο Βασίλης Καλόγηρου
20 Φεβρουαρίου, 2025
Economist για Τραμπ: «Ο άνθρωπος που θα γινόταν βασιλιάς» – Κινητικότητα για το Ουκρανικό: Αμβλύνεται η διάσταση απόψεων
20 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη 55χρονη ως μέλος σπείρας τηλεφωνικών απατών σε Ηράκλειο, Χανιά και Αίγινα
20 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικές εικόνες στο Ντιτρόιτ: Δρόμοι πλημμύρισαν από διαρροή και πάγωσαν από το πολικό ψύχος
20 Φεβρουαρίου, 2025