Σε σοβαρή κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης: Πότε θα επιστρέψει στη δίκη

Θα αργήσει αρκετά όπως φαίνεται η στιγμή που ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου, όπου εκδικάζεται η υπόθεσή του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός, ούτε σήμερα Παρασκευή (16/12) εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα, καθώς η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Πέτρος Φιλιππίδης όσο και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου νοσούν από κορονοϊό, έχοντας μάλιστα βαριά συμπτώματα.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Super Κατερίνα” ανέφερε πως αν σήμερα ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, ο κατηγορούμενος ηθοποιός θα δώσει τη δική του κατάθεση μετά τις γιορτές.

Πέτρος Φιλιππίδης: Το βίντεο από την εκπομπή

“Έχει κορονοϊό και ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω επικείμενων νοσημάτων” είχε δηλώσει προ ημερών προ ημερών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου.

Η ίδια είχε αποκαλύψει πως λαμβάνει αντιική αγωγή, ενώ έχει έντονα συμπτώματα και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό του, καθώς κάνει κατοίκον νοσηλεία.

Επίσης, δεν δίστασε να απαντήσει σε όλους λένε πως το κάνει όλο αυτό για να μην παρευρεθεί στη δίκη που έρχεται και θα καταθέσει. “Υπήρχαν σχόλια πως το το κάνουμε για να μην γίνει το δικαστήριο, όμως είναι έτοιμος να απολογηθεί. Τώρα δεν έχει δυνάμεις, πρέπει να βρεις δυνάμεις για να απολογηθεί”.

-Ad-