Ενοχή της μητέρας της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας – Ενοχή του Ηλία Μίχου, αλλά «αθώος» λόγω αμφιβολιών για βιασμό της 12χρονης

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης όπως κατηγορείται, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας ζήτησε με την πρότασή της την ενοχή της μητέρας της 12χρονης για διακεκριμένη μαστροπεία καθώς και για ακόμη μία κατηγορία.

Ενοχή του Ηλία Μίχου, αλλά «αθώος» λόγω αμφιβολιών για βιασμό της 12χρονης

Την καταδίκη του Ηλία Μίχου, κεντρικού προσώπου στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, για τέσσερα από τα συνολικά επτά αδικήματα, τα οποία αντιμετωπίζει εισηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου σε μια διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός στην αγόρευσή του ζήτησε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που τού το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται και για οπλοκατοχή.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος, λόγω αμφιβολιών, για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.