Σεπόλια: «Η 12χρονη έμαθε την εισαγγελική πρόταση και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις γύρω από την πρόταση της εισαγγελέως για τον Μίχο.

Στο Mega μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της 12χρονη από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Σημειώνεται ότι η πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου λόγω αμφιβολιών για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων.

Η δίκη της φρικιαστικής υπόθεσης θα συνεχιστεί την Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τις αγορεύσεις των δικηγόρων την στιγμή που όλοι περιμένουν την απόφαση του Δικαστηρίου.

Η δικηγόρος της 12χρονης μιλώντας αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού ανέφερε: «Έχω μιλήσει με την 12χρονη. Το έχει μάθει και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Νοιώθει πως τιμωρείται η ίδια καθώς από την πρώτη στιγμή έχει υποστηρίξει πως η μητέρα του είναι αθώα. Κλαίει, δεν βγαίνει από το δωμάτιο και δεν θέλει να πάει σχολείο».

Η κ. Ταραχοπούλου σχολίασε και την πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο:

«Όπως έχω πει, δεν θέλω να κάνω αγόρευση μέσω τηλεοπτικών εκπομπών. Αύριο είναι η αγόρευση και θεωρούμε πως με τα αποδεικτικά στοιχεία, η πρόταση της εισαγγελέως δεν θα γίνει αποδεκτή και ο βασικός κατηγορούμενος θα δικαστεί για το έγκλημα του βιασμού. Ο βιασμός είναι ισόβια κάθειρξη και αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο κατηγορούμενος. Εμείς πιστεύουμε αυτά που έχει πει το παιδί και έχει περιγράψει το πώς έγινε ο βιασμός. Θέλουμε να δικαιωθεί αυτό το παιδί».