Σεπόλια – Βιασμός 12χρονης: Ο Μίχος «πουλούσε» την ανήλικη ακόμα σε «πελάτες» στην γειτονιά της

Με μια ακόμη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στην Ανακρίτρια το περασμένο Σάββατο, η 12χρονη από τα Σεπόλια, θύμα του Ηλία Μίχου και των δεκάδων αρρωστημένων βιαστών της, έδωσε μια νέα διάσταση στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Από τους πέντε νέους συλληφθέντες παιδοβιαστές, μόνο οι δύο είχαν κλείσει ραντεβού με τον Ηλία Μίχο μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat. Πρόκειται για τους δύο Έλληνες, τον 49χρονο Π. Λ., οδηγό στο επάγγελμα και άγαμο, και τον 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο και πατέρα δύο παιδιών, Α.Μ.

Οι άλλοι τρείς, ο 65χρονος γιατρός και οι δύο Πακιστανοί, 50 και 23 χρόνων, είναι κάτοικοι της περιοχής, ο δερματολόγος έχει το ιατρείο του στα Σεπόλια, και γνωρίζουν προσωπικά τον προαγωγό του άτυχου κοριτσιού Ηλία Μίχο. Κάτι που αποδεικνύει πλέον πως ο προφυλακισμένος Μίχος δεν έβρισκε «πελάτες» μόνο μέσω διαδικτυακών εφαρμογών και ιστοσελίδων γνωριμιών, όπου εμφανιζόταν ως το θύμα του και έκλεινε ραντεβού, αλλά πουλούσε το άτυχο κορίτσι και σε γνωστούς του και μάλιστα στην ίδια γειτονιά που ζούσε η 12χρονη με την οικογένεια της.

Τα στοιχεία για τις τελευταίες αυτές συλλήψεις, που φτάνουν τον αριθμό των κατηγορουμένων στους 15, προέκυψαν από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων του Μίχου που συνεχίζεται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας. Εκεί οι ειδικοί αξιωματικοί ανακάλυψαν μηνύματα του Μίχου με τον γιατρό και τους δύο Πακιστανούς μέσω εφαρμογών επικοινωνίας, και διαπίστωσαν ότι δεν επρόκειτο για γνωριμίες μέσω διαδικτύου αλλά γνωστούς του στους οποίους έστελνε το κοριτσάκι.

Μάλιστα τα ραντεβού που έκλεισε με τον γιατρό ήταν περισσότερα από ένα και το κοριτσάκι πήγαινε στο ιατρείο του.

Μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας των τριών αυτών προσώπων, αλλά και των άλλων δύο που ο Μίχος υποδυόμενος την ανήλικη κοπέλα προσέγγισε μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών Blindchat, η Ανακρίτρια κάλεσε και πάλι την 12χρονη να δώσει κατάθεση με την βοήθεια παιδοψυχολόγου της Αστυνομίας, κατά την διάρκεια της οποίας τους αναγνώρισε και τους πέντε και έδωσε λεπτομέρειες για καθέναν από αυτούς.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πιστεύουν ότι υπάρχουν και άλλα πρόσωπα από την περιοχή των Σεπολίων, γνωστοί και φίλοι του Ηλία Μίχου, οι οποίοι βίασαν την 12χρονη έναντι αμοιβής, όμως από το ψυχολογικό βάρος που της προκάλεσε το ξέσπασμα της υπόθεσης δεν είναι ακόμη σε θέση να ανοιχτεί και να αποκαλύψει τα πάντα στους ειδικούς παιδοψυχολόγους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
26 Φεβρουαρίου, 2025
Π. Τσακλόγλου: Επιπλέον σε 130.000 δικαιούχους τα δωρεάν φάρμακα – Δεν υπάρχουν χρήματα για αναδρομικά σε όλους τους συνταξιούχους
26 Φεβρουαρίου, 2025
Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην Νάξο – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
26 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθησαν στην Αττική οι δυο δραπέτες από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Καλαμάτα
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας: Η δικαιοσύνη δεν είναι αποσταθεροποίηση, αλλά σταθερότητα
26 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Πού αναμένονται βροχοπτώσεις – Παροδικές νεφώσεις με ήπιες θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
26 Φεβρουαρίου, 2025
Ciner Shipping: Στην Ελλάδα μετακομίζει μία από τις μεγαλύτερες τουρκικές ναυτιλιακές εταιρείες
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο με 18 νεκρούς στην Ταϊλάνδη: Έσπασαν τα φρένα λεωφορείου σε πλαγιά
26 Φεβρουαρίου, 2025
Συνεδριάζει στις 11:30 το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό – Τι θα συζητηθεί
26 Φεβρουαρίου, 2025
Παραλύει την Παρασκευή η χώρα από τις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη – Ποιοι θα απεργήσουν, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
26 Φεβρουαρίου, 2025