Σεργουλόπουλος για Κουτσελίνη: Να την πάρει κάποιος από εκεί που βρίσκεται, να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει

Λάβρος εμφανίστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την Ζήνα Κουτσελίνη, φτάνοντας σε σημείο να πει ότι: «πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να την πάρει από εκεί που βρίσκεται και δύο μήνες που θα πάει διακοπές να την πάει να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει».

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή του και μετά τα σχόλια που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση Λύτρα, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

«Αυτό το παράδειγμα μου κάνει εμένα πολύ εντύπωση, γιατί μου δείχνει μία κοινωνία που είναι άλλα αντ’ άλλων χωρίς καμία αρχή, χωρίς καμία προσοχή. Επίσης, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο εύκολα παίρνουμε τη μεριά του θύτη και πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας, υστεριάζοντας, χωρίς να καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μία υστερία», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Μάλιστα, στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «αυτή η υστερία του να υπερασπιστείς έναν κακοποιητή, ομολογώντας ότι έχεις δεχτεί τέτοια βία στην οικογένειά σου ως παιδί, τι είναι αυτό; Γιατί δεν πάει κάποιος να βοηθηθεί; Πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να την πάρει από εκεί που βρίσκεται και δύο μήνες που θα πάει διακοπές να την πάει να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει».

«Αυτό φαίνεται πολλές φορές πολύ κακοποιητικότερο, δίνοντας το ελεύθερο στο κοινό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απαξιώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απαξιώνεται η ζωή του ανθρώπου λέγοντας πράγματα υποστηρικτικά για το πρόσωπο ενός κακοποιητή. Γι’ αυτό έχω αυτή την ένταση αυτή τη στιγμή και σου λέω να μείνουμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μπαίνει μετά μέσα και η πατριαρχία και τα αντρίκια και τα παντελονάτα. Μιλάμε για τι; Για το αυτονόητο;», επισήμανε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της συζήτησης.