ΣΕΘΑ: Βγήκε η προκήρυξη για 18 θέσεις Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας

Στη Διαύγεια δημοσιεύθηκε σήμερα το μεσημέρι η προκήρυξη της Σχολής Εθνικής Άμυνας για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022 με τίτλο «Εκπαίδευση Μονίμων Αξιωματικών σε Σχολές Ανώτατης Στρατιωτικής Μόρφωσης (Επιλογή Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και Πολιτικών Υπαλλήλων για τη Σχολή Εθνικής Άμυνας Ακαδημαϊκού Έτους 2021 – 22″.

Τι αναφέρει η προκήρυξη για τις διαθέσιμες θέσεις και ποια τα κριτήρια των ενδιαφερομένων αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής τους για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, καθώς επίσης τι άλλες πληροφορίες αναφέρονται για τους Αξιωματικούς Σωμάτων Ασφαλείας.

Η προκήρυξη

Ειδικότερα, αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (ώρα 14:29:40 μ.μ.) η προκήρυξη 18 θέσεων αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας, Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, και πολιτικών υπαλλήλων για φοίτηση στη σχολή Εθνικής Άμυνας για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22.

Τα στοιχεία των επιθυμούντων για φοίτηση στη ΣΕΘΑ θα πρέπει να υποβληθούν στο ΓΕΕΘΑ/Β, 2έως τις 24 Απριλίου 2021, αφού έχει προηγηθεί η επιλογή τους σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία των αρμόδιων φορέων (μεμονωμένες αιτήσεις ή εκπρόθεσμες δεν θα ληφθούν υπόψη), αναφέρεται στην προκήρυξη.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Πηγή onalert