Σίδνεϊ: Αυτή είναι η μητέρα που σκοτώθηκε στο μακελειό στο εμπορικό – Χαροπαλεύει το βρέφος

Σημειώθηκε μια ανείπωτη εγκληματική πράξη στο Σίδνεϊ, όταν ένας άνδρας έλαβε τη ζωή έξι ανθρώπων σε ένα εμπορικό κέντρο, πριν αυτός ο ίδιος πέσει νεκρός από τα πυρά μιας γυναίκας αστυνομικού.

Μεταξύ των θυμάτων και μία μητέρα, 38 ετών, η οποία προσπάθησε με αυταπάρνησει να προστατέψει το μόλις 9 μηνών βρεφάκι της, το οποίο ο δράστης κατάφερε να μαχαιρώσει στην κοιλιά. Η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο, όπου η κόρη της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ όπως έγινε γνωστό υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Η Ash Good, βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο με την κόρη της, χωρίς ποτέ να μπορεί να διανοηθεί ότι θα ήταν η τελευταία βόλτα που θα έκανε με το μόλις 9 μηνών μοναχοπαίδι της, πριν ο μακελάρης στρέψει το μαχαίρι του σε εκείνη.

Φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail απεικονίζουν την αδικοχαμένη μητέρα να κρατάει στην αγκαλιά της το βρέφος, που παλεύει για τη ζωή του. Φίλη της που μίλησε σε αυστραλιανά Μέσα την περιέγραψε ως έναν «απλό και όμορφο άνθρωπο». «Ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», πρόσθεσε.

Από την επίθεση, συνολικά εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του μωρού υπέστησαν τραύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, με κάποιους να βρίσκονται σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση.