Η Σίφνος αποχαιρετά νεαρό αρχηγό Κ14 Πανσιφναϊκού, αιφνίδιος θάνατος στον ύπνο συγκλονίζει κοινωνία, αναμένονται ευρήματα ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια.
Η είδηση του πρόωρου χαμού του 14χρονου Λευτέρη Λουκατάρη βύθισε στο πένθος το νησί. Ο νεαρός, αρχηγός της Κ14 του Πανσιφναϊκού, «έφυγε» στον ύπνο του, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, στους συμπαίκτες και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
Ο σύλλογος αποχαιρέτησε τον Λευτέρη με λόγια που ράγισαν καρδιές: «Δυστυχώς, δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος και η μοίρα ”έπαιξε” ξανά το άσχημο παιχνίδι της. Ένα ακόμα νέο παιδί ”έφυγε” ξαφνικά από κοντά μας, βυθίζοντας όλη την Σίφνο στο πένθος! Ο Λευτέρης μας, με τα τόσα αστεία του και την δυναμική του παρουσία, πήγε να ”παίξει” μπάλα με τον Θανάση μας εκεί ψηλά. Ας είναι το τελευταίο παιδί που ”φεύγει” χωρίς να ζήσει τη ζωή του όπως την είχε ονειρευτεί! Κωστή-Γεωργία τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια από όλη την ομάδα! Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε!!!».
Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου.


















