Σήμερα η ιατροδικαστική στη σορό του Μάικλ Μόσλεϊ – Το επικρατέστερο σενάριο για το πώς ο παρουσιαστής του BBC έχασε τη ζωή του

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος αγνοείτο από την περασμένη Τετάρτη στη Σύμη.

Μετά από πέντε ημέρες ερευνών, όπου η αστυνομία, το Λιμενικό, η Πυροσβεστική και ο Ερυθρός Σταυρός «χτένιζαν» το νησί η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ, αν και δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα, εντοπίστηκε σε απόσταση δέκα μέτρων από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, πάνω σε βράχια.

Κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του παρουσιαστή υπάρχει ένα beach bar, ενώ αναφέρεται πως γύρω από σημείο υπήρχε έντονη δυσοσμία, κάτι που μαρτυρά ότι ο Μάικλ Μόσλεϊ πιθανότατα έχασε τη ζωή του από την ημέρα της εξαφάνισής του.

Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει πως ο παρουσιαστής ξεκίνησε από την παραλία στον Άγιο Νικόλαο, περπάτησε μέσα από τον οικισμό στο Πέδι και έφτασε μέσα από ένα δύσβατο μονοπάτι στην Αγία Μαρίνα. Σημειώνεται πως εκείνη την ημέρα οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές.

Μάλιστα την σορό του άτυχου παρουσιαστή εντόπισε κάμεραμαν της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, την ώρα που τραβούσε πλάνα. Όπως είπε, είδε κάτι να «γυαλίζει» και στην συνέχεια βγάζοντας φωτογραφίες το σημείο διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα άτομο το οποίο να ομοιάζει στις περιγραφές για τον Μόσλεϊ.

«Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα», δήλωσε μεταξύ άλλων δακρυσμέονος ο οπερατέρ, Αντώνης Μυστιλόγλου.

Ο ιατροδικαστής μαζί με κλιμάκιο από το γραφείο Εγκληματικών Ερευνών έφτασαν στο νησί με πλωτό σκάφος από τη Ρόδο για να εξετάσουν τη σορό. Η ιατροδικαστική εξέταση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα.

Σύμη: Πίσω από ένα beach bar στην Αγία Μαρίνα βρέθηκε ο Βρετανός παρουσιαστής