Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Μαριάννα

Η οικογένεια και οι φίλοι της 20χρονης Μαριάννας Τσίγκα, δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού που «έσβησε» ξαφνικά την Κυριακή (17/09), ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Θλίψη «σκόρπισε» η είδηση του θανάτου της 20χρονης δόκιμης του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα.

Η δόκιμος ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου και να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υγεία της ενώ αρχικά παρουσίασε βελτίωση και πήγαινε καλύτερα και ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Κω, επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικά κατέληξε το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου.

Συγγενείς και φίλοι, συντετριμμένοι από την απρόσμενη απώλεια, ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη κοπέλα, στη γενέτειρά της, το Ζηπάρι της Κω.

Οι συνθήκες του θανάτου της 20χρονης δοκίμου παραμένουν αδιευκρίνιστες και οι απαντήσεις να αναμένονται από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας, η οποίο βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία, οφείλεται σε τσίμπημα εντόμου, πιθανότατα κουνουπιού, που προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Μαρινάκης για τους βανδαλισμούς στην Πινακοθήκη: Δεν θα γίνουμε ζούγκλα ούτε και θα το επιτρέψουμε
13 Μαρτίου, 2025
Σοκ! Πήγαινε σε ερωτικό μασάζ με την 8χρονη κόρη του
13 Μαρτίου, 2025
Κώστας Καραμανλής για θάνατο του Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμου: Άξιος και δραστήριος ιεράρχης
13 Μαρτίου, 2025
Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμο
13 Μαρτίου, 2025
Συντάξεις: Τι ποσό δίνει κάθε κατηγορία εισφορών – Αναλυτικά παραδείγματα
13 Μαρτίου, 2025
Φλώρινα: Συνελήφθη ανήλικος για κλοπή
13 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Πατέρας πήγαινε για ερωτικό μασάζ με την 8χρονη κόρη του – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή
13 Μαρτίου, 2025
Κατερίνη: Οικιακή βοηθός «ξάφριζε» ηλικιωμένη με λεία 150.000 ευρώ – «Επένδυσε» αγοράζοντας αυτοκίνητο
13 Μαρτίου, 2025
Διακοπή ρεύματος στον ηλεκτρικό της Ομόνοιας – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο
13 Μαρτίου, 2025
Δίκη Μάτι: Την ενοχή για 12 πρόσωπα και απαλλαγή για 9 ζήτησε η εισαγγελέας
13 Μαρτίου, 2025