Σίσσυ Χρηστίδου για Κουτσελίνη: «Άστοχη η δήλωσή της, ήθελα μία συγγνώμη την επόμενη ημέρα και όχι να κουνήσει το δάχτυλο»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Light κατά της Ζήνας Κουτσελίνη, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Γρηγόρης Μελάς θέλησαν να τοποθετηθούν στο «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με τη στάση της παρουσιάστριας υπέρ του Απόστολου Λύτρα.

«Δεν το συζητήσαμε χθες. Είναι ένα ζήτημα που μάς έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Δεν θα σας το κρύψω» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία χαρακτήρισε τη δήλωση της Ζήνας άστοχη.

«Πιο πολύ με στενοχώρησε η επόμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα θα ήθελα λίγο προσοχή, θα ήθελα μία συγγνώμη. Ένιωσα ότι και την επόμενη ημέρα ήρθε και κούνησε κάπως το δάχτυλο. Είπε ότι δεν καταλάβαμε τι είπε. Αλλά όταν έχει προκληθεί τόσο μεγάλη αντίδραση, οφείλεις να δεις γιατί προκλήθηκε. Σίγουρα κάτι έκανες. Το λέω από τη θέση του ανθρώπου που έχει πει βλακείες και έχει βρεθεί υπόλογος χωρίς να εννοούσε κάτι σαν αυτό που είπε προς τα έξω» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Mega.

«Περιμένεις από τη Ζήνα να μην έχει καμία ανοχή απέναντι στον Απόστολο Λύτρα. Επομένως εκεί είναι μία κακή της στιγμή την οποία πιστεύω κι εγώ ότι την επόμενη ημέρα έπρεπε να ξεθολώσει και να πάρει ξεκάθαρη θέση» επεσήμανε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Μελάς σημείωσε ότι όλο αυτό ήταν ένα τραγικό λάθος της Ζήνας Κουτσελίνη.