ΣΚΑΪ: Μιλούσαν για τον Μητσοτάκη και ξαφνικά έπεσε «μαύρο» – Δείτε το βίντεο

Σκοτείνιασε ξαφνικά η οθόνη στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση βουλευτών πολιτικών κομμάτων για την πανδημία. Τα φώτα στο στούντιο έσβησαν την ώρα που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, αναφερόταν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τα σχόλια που ακολούθησαν έφεραν γέλια.

«Αυτός ο οποίος έχει την πολιτική διαχείριση της πανδημίας, δεν τα πάει καλά. Δεν πάει να είναι ο Μητσοτάκης…», έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά τα φώτα έσβησαν. «Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται; Τα βλέπετε;», ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου.

«Μόνο το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε», σχολίασε με χιούμορ η Μαρία Αναστασοπούλου. «Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι φωτεινό», είπε γελώντας και ο παρουσιαστής για το γεγονός ότι μόνο η εικόνα του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ήταν φωτεινή.

«Τόσες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, τόσα χρόνια, μας έτυχε και αυτό. Δεν θα ξαναπώ “Μητσοτάκης”, δεν θα το ξανακάνω», αντέδρασε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος από την πλευρά του σημείωσε: «Ήταν σύνθετο μιλούσατε για Μητσοτάκη, εσείς όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, και έπεσε μαύρο και στους δύο. Γι’ αυτό σας λέω: Η επιλογή είναι ΠΑΣΟΚ. Ξανασκεφτείτε το…».

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης.